سلام
می تونم سایتم و از لوکال هاست توی کامپیوترم به یه لوکال هاست روی کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟
میشه توضیح بدید
ممنون

سلام
می تونم سایتم و از لوکال هاست توی کامپیوترم به یه لوکال هاست روی کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟
میشه توضیح بدید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله
محتويات پوشه شبيه ساز رو كاملاً منتقل كنيد.
اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد.
اگر هيچ تغييري بين دو سيستم نباشه مشكلي پيش نمياد.
در واقع اين كار هيچ تفاوتي با انتقال به هاست سرور نداره.
نيكبخت باشيد.
اخه از روی اموزش سایت انتقال دادم ولی وقتی روی کامپیوتر دیگه منتقل می کنم کامپوننت ها و ماژول ها و قالب هایی که نصب کرده بودم و توی قسمت مدیریت سایت نشون نمی ده
هیچ کس نیست جواب من و بده.
وقتی از یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل می کنم در کامپیوتر جدید کامپوننت ها و ماژول ها و قالب هایی که خودم نصب کرده بودم و توی صفحه مدیریت نشون نمی ده ولی توی فولداروشن هست مثلا کاموننت گالری داتسو توی فولدرش هست ولی توی منوی مدیریت نمایش نمی ده
راهنماییم کنید
ممنون
دقیقا بگید چطور این کار رو کردید ؟
آیا دیتابیس هم منتقل شده ؟ چطور منتقل شده ؟ آیا فایل ها رو منتقل کردید ؟ آیا شبیه سازها یکی هست ؟ آیا کلمات عبور و اسم دیتابیس ها ... ؟؟ و ...
سلام اقا مجید
من کارایی که کردم به ترتیب زیره
اولا با کامپوننت ebackup یک بک اپ از سایتم درست کردم
دوما تمام فایل های سایتم را روی سرور جدید ریختم(فولدر instalation را هم اضافه کردم و configuration.php را حذف کردم)
سوما در سرور جدید(کامپیوتر جدید) شروع به نصب مامبو کردم به صورت زیر
نام هاست:localhost
نام کاربری MySQL:
root
کلمه عبور MySQL:خالی
نام بانک اطلاعاتی MySQL:دقیقا نام قبلی را برای این جدیده گذاشتم
پیشوند جداول MySQL:اینم دقیقا با نام قبلی
......................
نام کاربری مثل قبلی هست
کلمه عبور مدیر را تغییر دادم و کلمه عبور قبلی را براش گذاشتم
...........................
من این مراحل و انجام دادم و با این کار ها به مشکل برخورد کردم.بی زحمت بگید کجای کارم اشتباهه یا چه کاری باید بکنم
ممنون
سلام
يكبار ديگه پست اول من رو بخونيد
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16550.msg87847#msg87847 date=1221924663]
سلام
بله
محتويات پوشه شبيه ساز رو كاملاً منتقل كنيد.
اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد.
اگر هيچ تغييري بين دو سيستم نباشه مشكلي پيش نمياد.
در واقع اين كار هيچ تفاوتي با انتقال به هاست سرور نداره.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
حرفي از كامپوننت ebackup نياووردم!
شما دقيقاً همينجا رو اشتباه كرديد!
در ضمن به تاريخ و ساعت حضور كاربران دقت كنيد و منتظر بمانيد تا پاسخ سوالتان برايتان ارسال شود.
فكر نميكنم 3 ساعت زمان زيادي باشه. اينجا ربات نداريم.
نيكبخت باشيد.
اقای پسر مهربون حرفتون متینه.راست میگید.ولی اینقدر دوستان لطف دارن و حتی نصف شبا جوابمون و دادن که بد عادت شدم...
"اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد."این کار و چجوری انجام بدم؟میشه اقای پسرمهربون یکمی توضیح بدید .ممنون میشم
سلام.
1)محتويات پوشه www شبيه ساز رو به كامپيوتر جديد منتقل كنيد.
2)جداول مربوط به مامبو را در آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بيابيد.
3)از جداول اكسپورت بگيريد و مطمئن شويد كه كاملاً تمامي جداول را اكسپورت گرفته ايد.
4)فايل موجود sql را در كامپيوتر جديد و به همان شكل كه اكسپورت گرفتيد، ايمپورت كنيد.
5)بقيه هم فكر كنم خودتون بلد باشيد.
اگر مشكلي پيش اومد بفرماييد.
نيكبخت باشيد.
سلام.
اگه اشتباه نکنم یه آموزش تصویری هم از نحوه بک اپ گیری با phpmyadmin تو سایت بود که می تونید از اون کمک بگیرید.
اینم لینکش :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** عنوان لینک ویرایش شد
** دو پست شما یکی شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)