PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف نشدن كامل مود

martian_man
10-21-2008, 05:46 PM
من مود Karma_Buttons رو نصب كردم و بعد پشيمون شدم و حذفش كردم ولي الان بعد از حذف اين مود در ارسال ها وجود داره. چيكار كنم تا حذف بشه؟

PediLP
10-21-2008, 08:25 PM
من مود Karma_Buttons رو نصب كردم و بعد پشيمون شدم و حذفش كردم ولي الان بعد از حذف اين مود در ارسال ها وجود داره. چيكار كنم تا حذف بشه؟

سلام دوست عزيز.

بعضي از مودها به خاطر ناسازگاري با ورژن SMF شما با از اين دست مشكلات روبرو ميشن. شما يكبار ديگه اين مود رو نصب و حذف كن شايد مشكلت حل بشه و بعد از اون Package‌ رو از اف تي پي پاك كن. من اين مود رو در Simple Machines Forum جستجو كردم،‌ اين مود براي گذاشتن دكمه بجاي نوشته براي امتياز به كاربران هست. اگر به هيچ عنوان نتونستي اين مود رو حذف كني از بخش مديريت انجمن غير فعالش كن. احتمالا تغييراتي كه در فايل ها داده قابل بازگشت نيست.

martian_man
10-21-2008, 08:43 PM
خوب ‌ولي من امتياز به كاربران رو احتياج دارم. الان كدهاي alt رو در كنار فلش هاي گذاشته! :-[ يه چيزه وخيمي شده

نوید
10-22-2008, 05:34 AM
خوب ‌ولي من امتياز به كاربران رو احتياج دارم. الان كدهاي alt رو در كنار فلش هاي گذاشته! :-[ يه چيزه وخيمي شده

الان شما میخواهید چکار کنید ؟ حذف کنید یا کار دیگری؟

martian_man
10-22-2008, 08:53 AM
اينكه اين مود كاملا از رو انجمن حذف شه. من از مديريت بسته ها پاكش كردم ولي حذف نشد. تازه بدتر هم شد. تمام كدهاي bb در كنارش نمايش داده ميشه. من ميخوام مثه روز اولش بشه. + و - بدون آيكون.

PediLP
10-22-2008, 09:10 AM
احسنت به اين حوصله و پشتيباني! دوست عزيز من شما هنگام نصب اين مود ،‌در جايي كه به شما ميگه كه فايل مورد نظر يافت شد يا نه! در اونجا نام اون دو تا فايل php‌ رو بردار و از بسته خام تم انجمنت بردار و دوباره در همون مسير بگذار. اگر مشكلي بود بگو.

martian_man
10-22-2008, 02:11 PM
ممنون درست شد. :)