PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس برای هر مطلب

jamalm
10-24-2008, 08:15 AM
سلام

میخوام واسه هر مطلب یک عکس بزارم و همه عکسا منظم و هم اتدازه برای هر مطلب قرار بگیرن. راهمایی کنید

نوید
10-24-2008, 08:28 AM
برای این منظور بهتره یک جدول بسازید با 2 سلول و در یک سلول عکس مطلب را با یک اندازه خاص قرار بدید و در سلول بعد مطلب را قرار بدید
به این ترتیب تمام مطالبتون یک ساختار با یک عکس های یک شکل خواهند داشت
البته کارهایی مثل هک کامپوننت content وجود داره که توصیه نمی شود.
موفق باشید

jamalm
10-24-2008, 03:45 PM
من یه چیزی میخوام مثل فارس نیوز کنار هر مطلب یه عکس کوچیک میزاره. همه هم اندازه و یکدست. بنظر نمیاد فارس نیوز از جدول استفاده کنه. میشه کامپننت معرفی کنید

mhadaily
10-24-2008, 04:11 PM
خیر برای اون امورد از lightbox استفاده کنید که تصاویر رو تغییر اندازه بده وشما نیز کنار متن بگذارید

mambo-digg.com مامبوت اون موجود هست

jamalm
10-24-2008, 08:21 PM
من با lightbox مشکل دارم هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.دارم آموزشهای سایتو میخونم. ولی عکسو چطور کنار مطلب بزارم

plusboy
10-24-2008, 08:27 PM
سلام. با اجازه اساتید.
تا اونجایی که من میدونم لایت باکس عکسهایی را که از اندازه ای که شما تعریف کرده باشید بزرگتر باشه، کوچک میکنه.
استفادش سادست.

dj_ahmad
10-25-2008, 05:21 AM
من از مامبو 465 استفاده میکنم و این کار رو بدون هیج کامپوننت اضافه انجام میدم.
توی همون بخش ارسال مطلب به سادگی میتونی این کار رو انجام بدین.به این صورت که لینک عکسی رو که میخواهید قرار بدین وارد میکنید و از سربرگ appearance میتونید موقعیت قرار گیری و ابعاد رو خودتون تعیین کنید

mhadaily
10-25-2008, 06:06 AM
من با lightbox مشکل دارم هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.دارم آموزشهای سایتو میخونم. ولی عکسو چطور کنار مطلب بزارم

در سایت مامبودیگ یک مامبو قرار دادیم که نیاز به تننظیمات روی قالب و مامبو نداره فقط نصب کنید خودش همه کاررو اتوماتیک انجام میده