سلام
میخوام واسه هر مطلب یک عکس بزارم و همه عکسا منظم و هم اتدازه برای هر مطلب قرار بگیرن. راهمایی کنید

سلام
میخوام واسه هر مطلب یک عکس بزارم و همه عکسا منظم و هم اتدازه برای هر مطلب قرار بگیرن. راهمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای این منظور بهتره یک جدول بسازید با 2 سلول و در یک سلول عکس مطلب را با یک اندازه خاص قرار بدید و در سلول بعد مطلب را قرار بدید
به این ترتیب تمام مطالبتون یک ساختار با یک عکس های یک شکل خواهند داشت
البته کارهایی مثل هک کامپوننت content وجود داره که توصیه نمی شود.
موفق باشید
من یه چیزی میخوام مثل فارس نیوز کنار هر مطلب یه عکس کوچیک میزاره. همه هم اندازه و یکدست. بنظر نمیاد فارس نیوز از جدول استفاده کنه. میشه کامپننت معرفی کنید
خیر برای اون امورد از lightbox استفاده کنید که تصاویر رو تغییر اندازه بده وشما نیز کنار متن بگذارید
mambo-digg.com مامبوت اون موجود هست
من با lightbox مشکل دارم هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.دارم آموزشهای سایتو میخونم. ولی عکسو چطور کنار مطلب بزارم
سلام. با اجازه اساتید.
تا اونجایی که من میدونم لایت باکس عکسهایی را که از اندازه ای که شما تعریف کرده باشید بزرگتر باشه، کوچک میکنه.
استفادش سادست.
من از مامبو 465 استفاده میکنم و این کار رو بدون هیج کامپوننت اضافه انجام میدم.
توی همون بخش ارسال مطلب به سادگی میتونی این کار رو انجام بدین.به این صورت که لینک عکسی رو که میخواهید قرار بدین وارد میکنید و از سربرگ appearance میتونید موقعیت قرار گیری و ابعاد رو خودتون تعیین کنید
[quote author=jamalm link=topic=17181.msg91610#msg91610 date=1224879674]
من با lightbox مشکل دارم هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.دارم آموزشهای سایتو میخونم. ولی عکسو چطور کنار مطلب بزارم
[/quote]
در سایت مامبودیگ یک مامبو قرار دادیم که نیاز به تننظیمات روی قالب و مامبو نداره فقط نصب کنید خودش همه کاررو اتوماتیک انجام میده
علاقه مندی ها (Bookmarks)