PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام :"فایل های بیشتری وجود ندارد و یا هنوز توسط مدیر ت

payman_ej
10-26-2008, 08:32 PM
سلام
من از داتسو گالری ورژن 1.3.8 روی مامبو 4.6.5 استفاده میکردم و مشکلی نداشتم.بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن 1.6.2 وقتی روی تصویر کلیک میکردم تا تصویر با سایز اصلی نمایش داده شود این پیغام را میداد:
Picture does not exist anymore or is not yet approved by administrators
1.6.2 را حذف کردم تا دوباره با همان 1.3.8 کار کنم.اما پس از نصب، 1.3.8 هم همین مشکل را پیدا کرده و این پیغام را هنگامی که روی تصویر کلیک میکنم تا تصویر با سایز اصلی نمایش داده شودنمایش داده میشود:
فایل های بیشتری وجود ندارد و یا هنوز توسط مدیر تایید نشده اند
حتی وقتی که pony gallery رو هم نصب کردم با همین پیغام مواجه شدم.
در این تاپیک هم این موضو مطرح شده <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ولی بی نتیجه مانده!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

payman_ej
10-26-2008, 09:28 PM
این رو تازه متوجه شدم و در سوالم مطرح نکردم که پیغام های مطرح شده زمانی که در بخش کاربری سایت لاگین کرده ام نمایش داده میشود و هنگامی که لاگین نکرده ام با ورود به گالری این پیغام نشان داده میشود:
&quot;شما وارد سیستم نشده اید&quot;

payman_ej
10-28-2008, 11:50 AM
کسی در رابطه با این مشکل نظری نداره؟!
منتظر راهنمایی دوستان با تجربه هستم...

سعید
04-14-2009, 07:22 AM
این رو تازه متوجه شدم و در سوالم مطرح نکردم که پیغام های مطرح شده زمانی که در بخش کاربری سایت لاگین کرده ام نمایش داده میشود و هنگامی که لاگین نکرده ام با ورود به گالری این پیغام نشان داده میشود:
&quot;شما وارد سیستم نشده اید&quot;

حل مشکل کاربران با گالری داتسو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ;)