-
پیغام :"فایل های بیشتری وجود ندارد و یا هنوز توسط مدیر ت
سلام
من از داتسو گالری ورژن 1.3.8 روی مامبو 4.6.5 استفاده میکردم و مشکلی نداشتم.بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن 1.6.2 وقتی روی تصویر کلیک میکردم تا تصویر با سایز اصلی نمایش داده شود این پیغام را میداد:
Picture does not exist anymore or is not yet approved by administrators
1.6.2 را حذف کردم تا دوباره با همان 1.3.8 کار کنم.اما پس از نصب، 1.3.8 هم همین مشکل را پیدا کرده و این پیغام را هنگامی که روی تصویر کلیک میکنم تا تصویر با سایز اصلی نمایش داده شودنمایش داده میشود:
فایل های بیشتری وجود ندارد و یا هنوز توسط مدیر تایید نشده اند
حتی وقتی که pony gallery رو هم نصب کردم با همین پیغام مواجه شدم.
در این تاپیک هم این موضو مطرح شده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی بی نتیجه مانده!
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-26-2008 08:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پیغام :"فایل های بیشتری وجود ندارد و یا هنوز توسط
این رو تازه متوجه شدم و در سوالم مطرح نکردم که پیغام های مطرح شده زمانی که در بخش کاربری سایت لاگین کرده ام نمایش داده میشود و هنگامی که لاگین نکرده ام با ورود به گالری این پیغام نشان داده میشود:
"شما وارد سیستم نشده اید"
-
-
کسی در رابطه با این مشکل نظری نداره؟!
منتظر راهنمایی دوستان با تجربه هستم...
-
-
[quote author=payman_ej link=topic=17223.msg91848#msg91848 date=1225056537]
این رو تازه متوجه شدم و در سوالم مطرح نکردم که پیغام های مطرح شده زمانی که در بخش کاربری سایت لاگین کرده ام نمایش داده میشود و هنگامی که لاگین نکرده ام با ورود به گالری این پیغام نشان داده میشود:
"شما وارد سیستم نشده اید"
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)