توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یه ماژول برای فرستادن اطلاعات به ایمیل
salina
11-18-2008, 12:15 PM
سلام من نیاز به یه ماژول دارم که سه تا textbox داشته باشه و اطلاعات رو به ایمیل صاحب سایت بفرسته ممنون می شم راهنمایی کنید
و نام خانوادگي:
شغل:
شماره تلفن همراه:
Submit (فرستادهشود به ایمیل مدیر )
برای این کار باید از کامپوننت استفاده کنید.
فرم سازها برای همین کار هستند.
می تونید از facileforms استفاده کنید.
در مورد facile forms هم در انجمن بسیار بحث شده . جستجو کنید ...
salina
11-19-2008, 09:51 PM
سلام خاهشا کمکم کنید من هنوز نتونستم فرم ساز و دانلود کنم تو سایتی که هست facileform فایلی که دانلود میشه اصلا شبیه کامپوننت و مامبوت بیست نصب هم نمیشه رو مامبو :'(
mr_aliagha
11-20-2008, 12:25 AM
یعنی چی شبیه نیست؟ شاید نیاز داره اول اون رو extract کنید.
salina
11-20-2008, 06:23 AM
لطفا اگه زحمتی نیست فرم سازو یجای دیگه آپلود کنید تا بتونم بگیرمش خیلی نیاز دارم به این فرم ساز :'(
یعنی چی شبیه نیست؟ شاید نیاز داره اول اون رو extract کنید.
extract یعنی اینکه ممکنه داخل بسته جند تا فایل باشه مربوط به ماژول، کامپوننت و ... و باید شما اون رو از حالت فشرده خارج کنید.
شما کدوم فایل رو دانلود کردید ؟
مهدی.
11-20-2008, 08:39 AM
فايلي كه دريافت ميكنيد و مشكل داره رو در اينجا قرار بديد!
اصلاً اين فايل رو از كجا دريافت كرديد؟
salina
11-20-2008, 09:56 AM
من از این لینکا دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فایلهایم که دانلود میشنداسمشون  You+must+accept+the+agreement+to+view+the+document _
و You+must+accept+the+agreement+to+view+the+document __1
** هایپرلینک حذف شد
مهدی.
11-20-2008, 10:29 AM
خوب شما اصلاً فايلي رو دريافت نميكنيد!
به معني اسم فايل دقت كنيد! (شما نميتونيد بدون قبول كردن قوانين اين سند را مشاهده كنيد)
پس از دريافت فايل كامپوننت/مامبوت/ماژول براحتي نصب خواهد شد.
در انتهاي صفحه مربوط به هر يك از فايلها "I agree" را انتخاب كنيد و سپس بر روي click here to proceed كليك كنيد تا فايل را دريافت كنيد.
كامروا باشيد.
salina
11-20-2008, 10:34 AM
دوست عزیز من قوانین رو تائید می کنم و فایل هم بصورت زیپ شده دریافت می کنم ولی تو مامبو نصب نمشه این فایلهایی که می گیرم بخاطر اسم فایلها هم شک دارم فایل درست رو دانلود کردم یا نه
مهدی.
11-20-2008, 10:43 AM
ظاهراً كه شما يك مشكلي داريد.
اينم يك فايل كه هر سه فايل مربوط به اين اكستنشن رو داراست (ابتدا يكبار از زيپ خارج كنيد و سپس تك تك نصب كنيدشان)
من همين الان از سايت مرجع دريافت كردم و زيپ كردم و آپلود كردم!
كامروا باشيد.
** هایپرلینک حذف شد
salina
11-20-2008, 12:35 PM
ممنون دوست عزیز نصب کردم چقدر سخته کار کردن با نسخه انگلیش :'(
مهدی.
11-20-2008, 02:19 PM
ديگه هرچيزي يه سختي داره ديگه.
ولي اگر باهاش راه بيوفتيد ديگه مشكلي نداريد.
چون كامپوننت تكميلي هستش اينجوريه.
البته يكسري آموزش بسيار خوب فكر كنم در سايت خود مرجع وجود داره كه پيشنهاد ميكنم حتماً مطالعه كنيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.