سلام من نیاز به یه ماژول دارم که سه تا textbox داشته باشه و اطلاعات رو به ایمیل صاحب سایت بفرسته ممنون می شم راهنمایی کنید
و نام خانوادگي:
شغل:
شماره تلفن همراه:
Submit (فرستادهشود به ایمیل مدیر )

سلام من نیاز به یه ماژول دارم که سه تا textbox داشته باشه و اطلاعات رو به ایمیل صاحب سایت بفرسته ممنون می شم راهنمایی کنید
و نام خانوادگي:
شغل:
شماره تلفن همراه:
Submit (فرستادهشود به ایمیل مدیر )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای این کار باید از کامپوننت استفاده کنید.
فرم سازها برای همین کار هستند.
می تونید از facileforms استفاده کنید.
در مورد facile forms هم در انجمن بسیار بحث شده . جستجو کنید ...
سلام خاهشا کمکم کنید من هنوز نتونستم فرم ساز و دانلود کنم تو سایتی که هست facileform فایلی که دانلود میشه اصلا شبیه کامپوننت و مامبوت بیست نصب هم نمیشه رو مامبو :'(
یعنی چی شبیه نیست؟ شاید نیاز داره اول اون رو extract کنید.
لطفا اگه زحمتی نیست فرم سازو یجای دیگه آپلود کنید تا بتونم بگیرمش خیلی نیاز دارم به این فرم ساز :'(
[quote author=mr_aliagha link=topic=17650.msg93968#msg93968 date=1227140708]
یعنی چی شبیه نیست؟ شاید نیاز داره اول اون رو extract کنید.
[/quote]
extract یعنی اینکه ممکنه داخل بسته جند تا فایل باشه مربوط به ماژول، کامپوننت و ... و باید شما اون رو از حالت فشرده خارج کنید.
شما کدوم فایل رو دانلود کردید ؟
فايلي كه دريافت ميكنيد و مشكل داره رو در اينجا قرار بديد!
اصلاً اين فايل رو از كجا دريافت كرديد؟
من از این لینکا دانلود کردم
** هایپرلینک حذف شدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فایلهایم که دانلود میشنداسمشون  You+must+accept+the+agreement+to+view+the+document_ و You+must+accept+the+agreement+to+view+the+document__1
خوب شما اصلاً فايلي رو دريافت نميكنيد!
به معني اسم فايل دقت كنيد! (شما نميتونيد بدون قبول كردن قوانين اين سند را مشاهده كنيد)
پس از دريافت فايل كامپوننت/مامبوت/ماژول براحتي نصب خواهد شد.
در انتهاي صفحه مربوط به هر يك از فايلها "I agree" را انتخاب كنيد و سپس بر روي click here to proceed كليك كنيد تا فايل را دريافت كنيد.
كامروا باشيد.
دوست عزیز من قوانین رو تائید می کنم و فایل هم بصورت زیپ شده دریافت می کنم ولی تو مامبو نصب نمشه این فایلهایی که می گیرم بخاطر اسم فایلها هم شک دارم فایل درست رو دانلود کردم یا نه
علاقه مندی ها (Bookmarks)