PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.

ehsanparty
11-22-2008, 07:37 AM
با سلام.
چرا قالب های مامبو اینقدر کم هستش نصبت به جوملا و زیبای قالب های جوملا هرگز در قالب های مامبو وجود ندارد به طور مثال persianit.ir قالب های زیادی برای جوملا گذاشته به صورت رایگان
که خیلی زیباست چرا این قالب ها برای مامبو وجود ندارد یا کسی تبدیل نمی کنه...سوال بعد اینکه آیا از نظر کارآیایی و کرنل جوملا بهتر از مامبو هستش؟ که اکسرا" جوملا رو پیشنهاد می کنند.
در این تایپیک دوستانی که در طراحی و ساخت قالب های مامبو حرفه ای هستند قالب های جوملا رو به مامبو تبدیل کنند یا قالب های زیبایی رو برای عموم قرار بدند تا همه استفاده کنند مانند قالب های جوملا

mr_aliagha
11-22-2008, 07:49 AM
دوست عزیز تنها برتری جوملا نسبت به مامبو اکتنشن های زیاد و رایگان برای اون هست ، که البته همین اکستنشن ها هم گاهی اوقات ضغف امنیتی سیستم و محل رخته هکر ها می شند، به هر حال ، اگر یه تیم پیدا بشه و بیاد تعدادی از قالب های رایگان جوملا رو به مامبو تبدیل کنه ، که خیلی عالیه ، اما مسئله اینه که قالب های رایگان همون جوملاشم کم پیدا می شه که چیز جالب و قشتگی باشه و معمولا قالب های کامرشیال هستند که توی این انجمن هم به دلیل مسائل کپی رایت به هیچ عنوان به صورت رایگان در اختیار افراد قرار نمی گیره ، حالا اینکه یه نفر خودش یه قالب بخواد و سفارش بده تیم براش بخرند بحثش جداست.
به هر حال مطمئنا همیگی از قالب های رایگان استقبال می کنند.

ehsanparty
11-22-2008, 08:11 AM
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون

مهدی.
11-22-2008, 09:41 AM
سلام
علي آقا نگفتن كه كم هستش گفتن كه اصلاً چيز جالبي نداره! يك قالب بايد زيبا باشه و بعد از اون كم حجم و لطيف و انعطاف پذير.
----------------------------------------------
با شما موافقم كه بايد يك تيمي تشكيل بشه و قالبها را به مامبو تبديل كنه.
ولي متأسفانه بين ايرانيان عزيز كار تيمي و گروهي به خوبي رواج نداره! هم اكنون چندين كار گروهي نيمه كاره هستش.
--------------------------------------------
الان كه وقت همچنين كاري ندارم. ولي انشاالله براي سال آينده قصد دارم هر هفته يك قالب مخصوص مامبو طراحي كنم و براي استفاده عموم قرار بدم. (فكر كنم اونموقع نسخه بعدي مامبو هم اومده باشه)
اگر هم تيمي تشكيل بشه (پيشنهاد ميكنم خودتون شروع كنيد براي تشكيلش) حتماً روي كمك من حساب كنيد (البته الان نه).

كامروا باشيد.

ehsanparty
11-22-2008, 10:49 AM
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://.mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.

** لینک از حالت هایپیر لینک خارح شد

mr_aliagha
11-22-2008, 01:34 PM
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون

ممکنه بعضی از اونها کامرشیال باشه، پیش خودشون گفته باشن کی به کیه .
گفتم رایگان چیز جالبی ندیدم حتی مال خود جوملاش!
متاسفانه کار وقت گیری هست و کار گروهی هم که همون طور که پسر مهروبون گفت ...
لینکی که دادید قالب هاش بد نیست ، اما قالب های وب 2 بسیار زیبا و سبک خیلی زیاد برای جوملا که البته با یکم وقت می شه به مامبو تبدیلش کرد ، البته متاسفانه کامرشیال هستند. شما youthemes رو یه نگاه بندازید...

مهدی.
11-22-2008, 02:53 PM
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.

دوست عزيز شما مثل اينكه منظورتون چيز ديگس!
شما داريد پيشنهاد ميديد كه يك فروشگاه در سايت مامبولرن و مخصوص مامبو ايجاد بشه؟

ehsanparty
11-22-2008, 07:41 PM
بله اینم خیلی عالیه ولی بیشتر مد نظرم این بود که قالب های مامبو رایگان قرار داده بشه به تعداد بیشتر و زیبا تر.

مهدی.
11-22-2008, 07:50 PM
دوست عزيز همونطور كه قبلاً گفتم هروقتي كه زمان خالي داشتم (تابستان سال آينده) به اين فعاليت خواهم پرداخت تا تعداد بسياري قالب براي مامبو آماده كنم و در اختيار همگان قرار دهم.

adelyaghoubi
11-22-2008, 07:59 PM
سلام دوستان.
من هم موافقم و آمادگی خود رو برای طراحی و تغییر به قالبهای مامبو اعلام میکنم.

مهدی.
11-22-2008, 08:01 PM
آقاي يعقوبي، لطف كنيد و بفرماييد كه آيا ميتونيد قالبهاي جوملا رو به مامبو برگردانيد؟

merkousha
11-23-2008, 04:09 AM
سلام گرم به همه ی دوستان ..
من یکی از کارهایی که خیلی دوست دارم این طراحی قالب ها بوده ..
نمونه هاش هم میزارم ..
جدید ترین فالبی که خیلی باهاش حال کردم همین قالب پیش فرض 4.6.5 هست که فوق العاده منعطفه .. نمونه ی کاملش رو در این دوسایت که مال خودمن ببینید :    ://.shahram-nazeri.ir
.kermanshahteam.com

تبدیل قالب های جوملا به مامبو هم با من .. نمونه : .merkousha.ir/Fa

پایه کار گروهی هم هستم ...
راستی من از دوستان صمیمی محمد شادمانی هم هستم .. قدیمی ها خوبتر میشناسنش .. به هر حال ما تو خونه 3 نفر مامبو کاریم وقت هم حسابی داریم .. قالب خوب جوملا بدین تا همه ازش استفاده کنیم ...
منتظریم ...

فکر می کنم اگه بتونیم خودمون رو نشون بدیم شاید بشه برای نسخه ی بعدی مامبو فارسی هم جزو تیم دیزاینر بریم ..
من همه جوره حاضرم .. با توجه به ترافیک کاری فوق العاده وحشتناکم .. و امتحان کامپایلری که 5 شنبه دارم .. فکر میکنم که بشه هر 2 روز یه قالب خوب بیرون داد که کاملا سازگار باشه .. من چندتا از قالبهای خوب جوملا رو که خیلی طرفدار دارن رو هم قبلا تبدیل کردم .. اما چند وقته که باهاشون کر نکردم .. پیدا کنم میزارم واسه دانلود ..

کار گروهی میخواستید ؟ مبدل قالب می خواستید ؟ بسم الله من هستم .. با 2 تا همراه خوب - گرچه تازه کارن اما گیراییشون خوبه - O0

** از حالت هایپیر لینک خارج شد  + 2 پست یکی شد

DesignX
11-23-2008, 07:46 AM
سلام

همین الان اگه بخوام کلی قالب که ساختم یا تبدیل کردم می تونم آپلود کنم ولی به دلایلی اینکارو نمی کنم که بماند.
در مورد قالب های مامبو اگه زیاد نیستند کم هم نیستند.

با شما موافقم كه بايد يك تيمي تشكيل بشه و قالبها را به مامبو تبديل كنه.
ولي متأسفانه بين ايرانيان عزيز كار تيمي و گروهي به خوبي رواج نداره! هم اكنون چندين كار گروهي نيمه كاره هستش.

این رو هم مد نظر داشته باشید.

یا علی

ehsanparty
11-23-2008, 07:49 AM
خیلی عالیه قالب ها رو همینجا معرفی کنیم و از مدیرای مامبو هم بخواییم که تو سایت اصلی مامبو فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) این قالب هارو برای دانلود بزاند.

atoofy
11-23-2008, 08:10 AM
خیلی عالیه قالب ها رو همینجا معرفی کنیم و از مدیرای مامبو هم بخواییم که تو سایت اصلی مامبو فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) این قالب هارو برای دانلود بزاند.

سلام. مدیران مامبولرن همیشه گفتند که اکستنشن های فارسی و بدون مشکل را در مامبو دیگ منتشر می کنند :

عکس + عکسی از موقعیت ماژول ها و کمی توضیحات در تاپیکتون بدید برای هر قالب عکس ها واضح باشن

اسم خودتون رو هم بنویسید تا با نام خودتون منتشر کنم

یاعلی

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی

DesignX
11-23-2008, 08:12 AM
سلام

اگه می خواستم که، همون چند ماه پیش میزاشتم.

&#160;
;D &#160; ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مطمئنی که تبدیل شده!!!!!!؟؟؟

مهدی.
11-23-2008, 08:28 AM
خوب جناب آقاي merkousha پس ما از اين پس منتظر قالبهاي شما هستيم.
لطفاً در فعاليت كاربران قالبهايي كه آماده ميكنيد رو جداگانه معرفي كنيد تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شوند.
----------------------------------------------------------------------------

همین الان اگه بخوام کلی قالب که ساختم یا تبدیل کردم می تونم آپلود کنم ولی به دلایلی اینکارو نمی کنم که بماند.
در مورد قالب های مامبو اگه زیاد نیستند کم هم نیستند.

محمد جان هنوز سر موضوع ايراد گرفتن از قالبت ناراحتي ؟ خوب دوست عزيزم مواردي كه مطرح شد براي اين بود تا مشكلات قالبها رو برطرف كني.

شما بهتره يه نگاهي به MAMBO-DIGG.COM بزنيد.

منتظر قالبهاي هريك از عزيزان در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن هستيم.

merkousha
11-23-2008, 12:38 PM
&#160;
;D &#160; ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مطمئنی که تبدیل شده!!!!!!؟؟؟

[/quote]

فکر کنم منظورت اینه که قالب برا جوملا نباشه یا اینکه اصلا جوملا نباشه .. من فقط یادم بود که قالب که روی اون سایته انگلیش بوده . اگه نمونه ی خوبی نبود دوستان ببخشند یکی از قالب های persianit.ir رو دارم تموم می کنم .. فقط یه کم برای ماژول هاش دچار دردسر شدم .. که احتمالا مجبور بشم سرخپوستی حلش کنم .

merkousha
11-23-2008, 12:59 PM
این هم تصاویر این مرحله از کار ::
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

درضمن یک مقدار توابعش متفاوت بود که حل شد مثل $this و Xml هم بازنویسی شد ..

ehsanparty
11-23-2008, 03:33 PM
این هم تصاویر این مرحله از کار ::

درضمن یک مقدار توابعش متفاوت بود که حل شد مثل $this و Xml هم بازنویسی شد ..

خیلی عالیه ممنون

merkousha
11-24-2008, 06:09 AM
خوب یک روز گذشت و ما دو روز وقت خواستیم .. الوعده وفا .. این نسخه آزمایش قالب :::&gt;&gt;&gt;&#160;
/upload.shahram-nazeri.ir/download.php?file=184templateDetails.zip
فقط یه مقدار کارهای css مونده مثلا module th , td&#160; که باید راست و ریس بشن .. من امروز تا عصر دانشگاهم و فکر نمیکنم که زود تر از 12 شب بتونم تکمیل کنم وبزارم اینجا اگه از دوستان کسی وقت داشت یه دستی به سر و گوشش بکشه و گر نه که من خودم آخر شب بر میگردم ..
در ضمن این نسخه ای که گذاشتم واسه دانلود - فقط محض این بود که ببینید راحت نصب میشه .. و مرحله ی نصبش تموم شده من روی 4.6.5&#160; تست میکنم . خوب جواب میده .. تاکید میکنم یه مقدار کارهای css مونده و این فایل فقط برای اینه که بدونیم چقدر از پروژه پیش افتادیم ..

یاهــــــــــــــــــــــو ..

** هایپرلینک حذف شذ

balvardi
11-24-2008, 01:51 PM
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer&#160; های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.
من حدودا 40 تا قالب رایگان برای جوملا 1.0 و 1.5 طراحی کردم

به اینجا یه سری بزنید میتوانید قالبها را ببینید :

joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&amp;option=com_search&amp;It emid=41

** هایپرلینک حذف شد

ehsanparty
11-24-2008, 01:58 PM
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer&#160; های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.

قالب هاتون میشه گفت بی نظیر بودن ای کاش همچین قالب های زبایی رو برای مامبو هم طراحی می کردید یا چندتاشو به مامبو تبدیل می کردید می زاشتین تو انجمن...خیلی عالی بود ممنونیم از شما

** هایپرلینک حذف شذ

mr_aliagha
11-24-2008, 02:07 PM
با سلام خدمت دوستان

سلام.
دورادور با کاراتون آشنا هستیم.
خوشحال می شیم اگه این کار رو بکنید.
به عبارتی نیکی و پرسش؟! ;)

** هایپرلینک حذف شذ

مهدی.
11-24-2008, 03:11 PM
منتظر قالبهاي شما (balvardi ) هستيم. مطمئن باشيد با نام شما در مامبوديگ منتشر خواهد شد.
فقط دوستان نكته اي رو توجه داشته باشن كه قالبها رو بايد در فعاليت كابران ثبت كنند تا پس از بررسي در سايت منتشر شوند.

merkousha عزيز شما نيز قالب رو همراه يك پيش نمايش و توضيح مختصر در فعاليت كاربران مربوط به مامبو معرفي كنيد.

balvardi
11-25-2008, 01:57 PM
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم

merkousha
11-25-2008, 04:18 PM
سلام دوباره به دوستان
1- خوشحالم که جناب بلوردی هم میخوان از این فعالیت حمایت کنن .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- متاسفانه تاریخ امتحان کامپایلرم رو اشتباه خونده بودم . فردا صبح دارم واسه همین هم کار ها همه به عقب افتاد ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- یه مقدار از کارهای قدیمی رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد در اختیار بچه ها میزاریم که استفاده بشه ..

یا هــــــــــو..

atoofy
11-25-2008, 07:36 PM
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم

سلام. خیلی ممنون آقا روح الله. :)
باعث خوشحالی هست که شما برای مامبو هم قالب ایجاد کنید. O0
منتظریم.

موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی

balvardi
11-25-2008, 07:56 PM
لیست رو با هم آماده کنید من فارسی میکنم و روی مامبو هم تست میکنم

atoofy
11-25-2008, 08:01 PM
سلام. یعنی لیست را از joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&amp;option=com_search&amp;It emid=41 انتخاب کنیم یا اینکه خودتون یه سری قالب دیگه معرفی می کنید روی سایتتون و از میان اون ها باید انتخاب بشه؟ :

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

balvardi
11-25-2008, 08:02 PM
از همین سایت joomlaos.de انتخاب کنید ، تعدادش خیلی مهم نیست

این اولین قالب تبدیلی از جوملا 1.0.15 به مامبو نسخه آخر ، من روی مامبو نسخه آخر فارسی کاملا تست گرفتم ایرادی ندیدم ، اگر شما به مشکلی بر خوردید توی همین قسمت عنوان کنید :

** دو پست شما یکی شد

atoofy
11-25-2008, 09:54 PM
سلام. بسیار عالی. خیلی ممنون.

منم تست کردم مشکلی نداشت توی 4.6.5. (هم FF و هم IE)

این هم یه تصویر از قالب برای دوستانی که می خوان قبل از دانلود، شکل قالب را ببینند (برای تصویر بزرگتر، روی عکس کلیک کنید) :

یه سوال هم داشتم از خدمتتون. اون تکرار موقعیت ها در بالا و پایین بخش content ، عمدی بوده؟

موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی

مهدی.
11-25-2008, 10:36 PM
لطفاً قالبها را جداگانه در تاپيكهاي مجزا و ترجيحاً در فعاليت كاربران ثبت كنيد تا در رابطه با هر قالب جداگانه بحث شود. اينجوري درست نيست و البته موضوع ها قاطي ميشه.
در اون صورت نيز ميشه قالبها رو در مامبو ديگ نيز منتشر كنيم تا كاربران دسترسي بهتري داشته باشند و از قالبهاي زيباي طراحي شده شما استفاده بهتري را داشته باشند.

با تشكر از لطفي كه به ما و كاربران مامبولرن داريد.

كامروا باشيد.

javid2005
11-25-2008, 11:44 PM
قالبی قشنگ و متین ...
جا داره یه خسته نباشید به دوست عزیزم جناب آقای بلوردی عرض کنم

براتون آرزوی موفقیت می کنم

ehsanparty
11-26-2008, 04:53 AM
خیلی عالی بود ممنون...
فکر می کنم اگر قالب ها اول اینجا معرفی شه بعد بره تو فعالیت کاربرها بهتر باشه..
ممنون روح الله جان.

امکانش هست این قالب ها رو هم تبدیل بفرمایید :

** دو پست شما یکی شد

balvardi
11-26-2008, 05:12 AM
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید ;D ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست

ehsanparty
11-26-2008, 05:20 AM
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید&#160; &#160;;D&#160; ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست

حالا نمیشه یکی از این قالب ها رو هم تبدیل کنید که چشمه مارو گرفته :D
کاراتون عالیه خسته نباشید.

اینها چطوره :

** دو پست شما یکی شد

balvardi
11-26-2008, 01:27 PM
بقیه تایید کنند روی چشم من انجام میدم

mr_aliagha
11-26-2008, 07:24 PM
فکر نمی کنم کسی مخالف باشه با این موضوع ، البته هر کدوم تو یه تاپیک مربوط به خودش ;)

مهدی.
11-26-2008, 07:55 PM
سلام - نيكي و پرسش ؟
مطمئناً كاربران و همچنين ما از شما سپاسگذار خواهيم بود. اين وظيفه ما بود كه زودتر به اين فكر مي افتاديم كه متأسفانه زمان كافي رو نداريم.
فقط لطفاً چون نميشه هر عكسي رو در انجمن و سايت قرار داد اگر مقدور هستش برخي از قالبها كه با فرهنگ پاكمان و دين ما همخواني كاملي ندارند رو يه تجديد نظري بكنيد و تغييرات كوچكي داخلش بديد تا بشه منتشر كرد.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.

كامروا باشيد.

balvardi
11-27-2008, 06:13 AM
چشم من ساختار رو دست نمی زنم اما ظاهر رو ایرانی و اسلامی میکنم ( ما چون سفارش کارهای خارجی داریم زیاد ملزم به رعایت نبودیم :) )
WDS Radio و News مال من نیست ولی اون دوتای دیگه کار من هست که براتون فارسی میکنم میزارم

** دو پست شما یکی شد

ehsanparty
11-27-2008, 08:53 AM
ممنون....ما منتظریم :o

balvardi
11-29-2008, 08:20 AM
قالب میترا لایت آماده شد:
من تست گرفتم شما هم بگیرید که مطمئن باشیم

مهدی.
11-29-2008, 08:40 AM
با تشكر از شما
لطفاً قالبها را در فعاليت كاربران - قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) معرفي كنيد تا در رابطه با هريك مجزا بحث شود.

در صورت عدم تمايل براي انتشار قالبها در مامبو ديگ نيز در تاپيكهاي مربوطه ذكر كنيد تا منتشر نشود!

كامروا باشيد.

balvardi
11-29-2008, 11:00 AM
نه مشکلی نداره هر جا که دوست دارید منتشر کنید من خوشحال میشم

mhadaily
11-29-2008, 06:10 PM
ممنون حیلی عالی هست اگر برای هر قالب هم یک تاپیک جدا با تصویری از قالب بزنید

خیلی ممنون

merkousha
12-01-2008, 01:01 AM
سلام دوباره به همه ی دوستان عزیزم .. با اجازه ی جناب یعقوبی - قالب mambo-orange رو یه کم دستکاری کردم و این رو ازش در آوردم ..
پیش نمایش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لبنک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عدر بنده رو به خاطر دیر کرد ببخشند .. ساعت ارسال رئ اگه ببینید ، من تا رسیدم اولین کارم این بود که بیام مامبولرن ..

یا هـــو ..

مهدی.
12-01-2008, 06:00 AM
سلام
دستتان درد نكنه. فقط اي كاش كار آقاي بالوردي رو انجام ميداديد و در تاپيك مجزا در فعاليت كاربران قالب رو معرفي ميكرديد تا در رابطه با قالب مجزا بحث شود.

كامروا باشيد.

merkousha
12-01-2008, 11:46 AM
دوست ارجمندم ممنون ..
اما در مورد قوانین gpl نمیدونم که این تغییری که من میدم .. اجازه دارم خودمو درفوتر به چه اسمی معرفی کنم ؟
میشه توضیح بدین ؟

atoofy
12-01-2008, 12:00 PM
سلام.فکر کنم اگر اصل برنامه را فرد دیگه ای نوشته و آماده کرده نمی تونید اسم اون را حذف کنید.
ولی اگر خودتون کاری برای اون پروژه انجام دادید، می تونید اسمتون را تحت همین عنوان اضافه کنید.

یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــــلی

merkousha
12-01-2008, 02:46 PM
یعنی به نظر دوستان من قالب دارک آرت رو چی بنویسم تو فوترش ؟
ادیتور خوبه ؟
چون این خیلی برام مهمه که حقوق دوستان این وسط ضایع نشه ..

atoofy
12-01-2008, 02:50 PM
سلام. فکر کنم Developed by یا مثلا modified by بد بهتر باشه.

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی

مهدی.
12-01-2008, 03:08 PM
سلام
بنويسيد ويرايش/تصحيح/تغيير يافته ، شده توسط : نام خودتون

كامروا باشيد.

merkousha
12-01-2008, 05:12 PM
ممنون از دوستان عزیز ..

misam20066
12-07-2008, 07:03 AM
منم خوشحال می شم که بتونم کمکتون کنم
کارهای طراحی رو می تونید بسبارید به من .
من می تونم طرح کلی قالب رو براتون طراحی کنم و شما زحمت بقیشو بکشین. البته این تا زمانیه که بنده هنوز طراحی استایل و قالب مامبو رو کامل یاد نگرفته باشم . در کل خوشحال می شم با هم همکاری داشته باشیم.

ehsanparty
12-10-2008, 08:08 AM
همیه چیز چرا یهو متوقف شود؟ :| :-[

مهدی.
12-10-2008, 08:27 AM
سلام

متوقف نشده!
داره در فعاليت كاربران قالبهاي ايجاد شده معرفي ميشه.
البته مدتي هستش كه ديگه قالبي ايجاد نشده كه احتمالاً به دليل مشغله بالاي دوستان بايد باشه!

كامروا باشيد.

merkousha
12-10-2008, 06:49 PM
امتحانات میان ترم !!
کامپایلر
ریاضی مهندسی
و آز معماری و ...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :o :o :o :o :o

ehsanparty
12-14-2008, 06:54 PM
کسی قالب خیلی رسمی و اداری مثلا&quot; براس سایت های اداره ارشاد داره؟
::)

merkousha
12-14-2008, 09:05 PM
فکر کنم این خوبه
اما باید براش لوگو بسازی

ehsanparty
12-15-2008, 10:49 AM
فکر کنم این خوبه
اما باید براش لوگو بسازی

ممنون ولی این رو که دیکه هممون داریم 2 ماه تو انجمن هست ....

tele3
12-15-2008, 04:05 PM
یه سری قالب هست که تو نسخه منتشر شده مامبو بود اما اونها رو تو قسمت دانلود قالبهای نداریم قالبهای قشنگی هم هستند من چندتاییش رو هنوز دارم

مهدی.
12-15-2008, 05:49 PM
یه سری قالب هست که تو نسخه منتشر شده مامبو بود اما اونها رو تو قسمت دانلود قالبهای نداریم قالبهای قشنگی هم هستند من چندتاییش رو هنوز دارم

سلام
منظور شما كدوم قالبهاست. اگر امكانش هست اسمشون رو دقيق بفرماييد و يا فايلهاش رو يه جا قرار بديد تا ببينيم چرا منتشر نشدن!

كامروا باشيد.

ehsanparty
12-20-2008, 01:28 PM
آقا balvardi دیگه قالب فارسی نمی کنید؟!
راستی دوستان این مبحث رو نگاه کنید :
کسی هست که کمک کنه؟ممنون...

merkousha
12-23-2008, 09:43 PM
l

ظاهرا&quot; همه بیخیال شدن....:(

نه دوست عزیز ، همه درگیر امتحاناتیم ! تا 1ماه دیگه فکر کنم کارا یه کم به تعویق میفته !

demo
12-24-2008, 08:56 AM
, ....

لينك دانلود خرابه !!

لطفا يكي از دوستانautumn_dark_for_mambo_465_farsi.zip آپ كنه !!

پر توان باشيد

atoofy
12-24-2008, 09:16 AM
سلام. این هم لینک غیر مستقیم :

یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلی

DesignX
12-29-2008, 09:06 AM
سلام

اینم یه قالب جدید

یا علی

ehsanparty
01-02-2009, 07:58 PM
خیلی ممنون....
بهترین و حرفه ای ترین قالب هارو آقای balvardi طراحی کردن که ظاهرا&quot; بیخیال شدن دستشون درد نکنه واسه قالب های که اینجا گذاشتن انشاالله ادامه بدن از شما و بقیه دوستانم ممنون.

ehsanparty
01-03-2009, 04:50 PM
کسی از دوستان این قالبو واسه مامبو داره : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون

مهدی.
01-03-2009, 05:25 PM
کسی از دوستان این قالبو واسه مامبو داره : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون

اين قالب براي ميترا هستش. ميتونيد با طراحان آن تماس بگيريد و درخواست دهيد.

mitra_ground

كامروا باشيد.

atoofy
01-03-2009, 05:40 PM
سلام.دانلود کنید :

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی

ehsanparty
01-03-2009, 05:54 PM
ممنون گفتم اگه کسی مامبوشو داره بزاره اینجا می دونم کجاست و میتراست...

atoofy
01-03-2009, 05:56 PM
سلام. با مامبو سازگاره!!!

ehsanparty
01-03-2009, 06:09 PM
فکر کنم قالب های خوبی باشن برای تبدیل و فارسی کردن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> n&amp;option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo. php

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.ph p

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.ph p

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> n=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.php

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.php

ehsanparty
01-03-2009, 06:10 PM
سلام. با مامبو سازگاره!!!

فارسی سازیش چی ؟

atoofy
01-03-2009, 06:15 PM
سلام. نیاز خاصی به فارسی سازه نداره. همون طور که در توضیحات این قالب اومده، این قالب برای استفاده multi-language طراحی شده و شما می تونید تنها با تغییر دادن مقدار ltr به rtl در فایل temp_config.php موجود در قالب، اونو به راست چین کنید!

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی

atoofy
01-03-2009, 06:46 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> n=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo.php

سلام. خوشمان آمد :D فارسیش می کنم انشاءالله.

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی

atoofy
01-04-2009, 04:57 AM
سلام. فارسی شد : قالب زیبای BizPortal برای مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ;)

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی

ehsanparty
01-04-2009, 06:55 AM
سلام. فارسی شد : قالب زیبای BizPortal برای مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ;)

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی

دستتون درد نکنه ممنون.

ehsanparty
01-04-2009, 07:03 AM
اگه امکانش هست اینم فارسی کنید : h tt p://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&amp;id=real_estate_ope n&amp;option=com_gallery&amp;Itemid=37&amp;include=view_photo. php
ممنون

مهدی.
01-04-2009, 05:43 PM
سلام
دوست عزيز فكر كنم بهتر باشه خودت بشيني فارسي كردن قالب رو ياد بگيري تا انقدر توي اين تاپيك قالب معرفي نكني براي فارسي سازي!
البته اينجوري يه سودي هم براي شما داره، قالبها با نام شما در مامبو ديگ منتشر ميشه.

اگر در هنگام فارسي سازي قالبها هم كمكي لازم داشتي ميتوني روي كمك انجمن حساب كنيد

كامروا باشيد.

ehsanparty
01-04-2009, 05:49 PM
سلام
دوست عزيز فكر كنم بهتر باشه خودت بشيني فارسي كردن قالب رو ياد بگيري تا انقدر توي اين تاپيك قالب معرفي نكني براي فارسي سازي!
البته اينجوري يه سودي هم براي شما داره، قالبها با نام شما در مامبو ديگ منتشر ميشه.

اگر در هنگام فارسي سازي قالبها هم كمكي لازم داشتي ميتوني روي كمك انجمن حساب كنيد

كامروا باشيد.

خوب همینطور که می دونید این تاپيك رو زدیم که قالب معرفی کنیم و کسترش بدیم هرکسی بیاد قالب معرفی کنه یکیم فارسی کنه و منتشر کنیم.

مهدی.
01-04-2009, 05:52 PM
چقدر جالب شد! يعني ارزش نداره خودتون ياد بگيريد؟!

ehsanparty
01-04-2009, 05:57 PM
چقدر جالب شد! يعني ارزش نداره خودتون ياد بگيريد؟!

چرا داره اما یه سری مشکلات هست حالا اگه کسی لطف کنه فارسی کنه جایی خراب نمیشه.واسه همینه که اینقد قالب های مامبو کمه و اونایی که مامبو کار می کردن دارن کمک میرن سراق جوملا چون اونایی که حرفه ای هستن همکاری نمی کنند.

مهدی.
01-04-2009, 06:07 PM
دوست من دليل اينكه همه ميرن سراغ جوملا دليلش ايني كه ميگي نيستش.
ولي يادت باشه كه يكي از دلايلي كه شما به ذهنت راه نميدي اينه كه همه دنبال سادگي هستن و دوست ندارن چيزي ياد بگيرن، و البته مامبو ميخواد تغيير كنه و احتمالاً از اين بلا تكليفي خارج بشه.
در هر صورت به نظر من بهتره كه شما خودت بشيني قالب فارسي كردن رو ياد بگيري.

كار فارسي كردن سخت نيستش، ولي براي ما زمانش نيست. بايد مدتي منتظر بمونيد تا يكي بياد و قالب رو فارسي كنه پس!

كامروا باشيد.

ehsanparty
01-04-2009, 06:15 PM
دوست من دليل اينكه همه ميرن سراغ جوملا دليلش ايني كه ميگي نيستش.
ولي يادت باشه كه يكي از دلايلي كه شما به ذهنت راه نميدي اينه كه همه دنبال سادگي هستن و دوست ندارن چيزي ياد بگيرن، و البته مامبو ميخواد تغيير كنه و احتمالاً از اين بلا تكليفي خارج بشه.
در هر صورت به نظر من بهتره كه شما خودت بشيني قالب فارسي كردن رو ياد بگيري.

كار فارسي كردن سخت نيستش، ولي براي ما زمانش نيست. بايد مدتي منتظر بمونيد تا يكي بياد و قالب رو فارسي كنه پس!

كامروا باشيد.

درسته..
ممنون از توضیحات

tele3
01-22-2009, 06:02 PM
&quot;منظور شما كدوم قالبهاست. اگر امكانش هست اسمشون رو دقيق بفرماييد و يا فايلهاش رو يه جا قرار بديد تا ببينيم چرا منتشر نشدن!&quot;
برای مثال این قالب که اسمش mambo4.6 بود

مهدی.
01-22-2009, 06:16 PM
سلام!

دوست عزيز قبل از هر صحبتي بايد عرض كنم كه سعي كنيد براي نقل قول از روش صحيح كمك بگيريد! اونم اينقدر زمان بعد كه ماشاالله من صفحه قبل گفته بودم !!!!
شما بعد از چند ماه مطرح كردي! چه حافظه اي دارم من، كه يادم بود قبلاً چي گفتم! بزنم به تخته!!!!!!!

قالبي كه فرموديد تاپيكش كجاست؟! چيزي كه زياده قالب فارسي شده براي مامبو تو اينترنت در هاستهاي رايگان! مهم اينه كه در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن يك قالب معرفي بشه تا تيم اجازه داشته باشه در مامبو ديگ منتشر كنه.

اگر قالب معرفي شده رو شما طراحي كردي و مايلي كه در مامبوديگ منتشر بشه در فعاليت كاربران يك تاپيك جديد باز كنيد و قالب رو براي بررسي معرفي كنيد.

اگر باز هم قالب ميشناسيد، معرفي كنيد در همان فعاليت كاربران تا پس از بررسي منتشر بشه.

يا حق

merkousha
01-28-2009, 12:42 AM
دوستان سلام . برگشتم ! حالا منتظر نظراتتون هستم در این تاپیک : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

adelyaghoubi
01-28-2009, 11:06 PM
سلام دوستان
قالب نصب شده در سایت زیر همون قالب mambo_dark هستش ولی تغییراتی در طراحی آن دادم.
اگه خوشتون اومد بگذارم برای دانلود تو انجمن.
ht tp://moniroravanipor.com

بای

mhadaily
01-29-2009, 05:55 AM
سلام اگر بزارید برای دانلود که خیلی عالیشه

در یک تاپیک جداگانه در بخش فارسی سازی در قسمت قالب ها قرار بدید

ehsanparty
01-29-2009, 07:45 AM
سلام دوستان
قالب نصب شده در سایت زیر همون قالب mambo_dark هستش ولی تغییراتی در طراحی آن دادم.
اگه خوشتون اومد بگذارم برای دانلود تو انجمن.
ht tp://moniroravanipor.com

بای

خیلی زیباست....
برای دانلود نمیزارید؟

ehsanparty
01-29-2009, 09:06 PM
&quot;منظور شما كدوم قالبهاست. اگر امكانش هست اسمشون رو دقيق بفرماييد و يا فايلهاش رو يه جا قرار بديد تا ببينيم چرا منتشر نشدن!&quot;

این قالب کجا منتشر شده؟ اسمش چیه؟

adelyaghoubi
01-30-2009, 10:09 PM
یه قالب دیگه، اما ترکیب رنگ متفاوت

این قالب تجاری می باشد
هر کس خواست پیغام خصوصی بگذاره

ehsanparty
01-31-2009, 08:48 PM

این قالب تجاری می باشد

خیلی عالیه خسته نباشید.قالب های قبلی رو برای دانلود نمیزارید؟

atoofy
02-01-2009, 08:24 AM

این قالب تجاری می باشد

سلام.چیزی توی سایت نوبد! در واقع اصلا سایتی نبود که بالا بیاد ::) (01 فبریه 2009, 12:02:04 )

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــــلی

adelyaghoubi
02-01-2009, 03:38 PM

این قالب تجاری می باشد

سلام.چیزی توی سایت نوبد! در واقع اصلا سایتی نبود که بالا بیاد ::) (01 فبریه 2009, 12:02:04 )

سلام دوستان
الان می تونید قالب رو ببینید

ehsanparty
02-01-2009, 04:13 PM

این قالب تجاری می باشد

سلام دوستان
الان می تونید قالب رو ببینید

سلام واسه دانلود نمیزارید؟اون قالب قبلی رو عرض می کنم این که کفتین تجاری اگر اشتباه نکنم
ممنون

merkousha
02-02-2009, 02:46 AM
:D :D :D o خوب وقتی گفتن تجاریه ، مطئمنا واسه دانلود نمیزارن .. این که دیگه سئوال نداره !

ehsanparty
02-02-2009, 05:16 AM
:D :D :D o خوب وقتی گفتن تجاریه ، مطئمنا واسه دانلود نمیزارن .. این که دیگه سئوال نداره !

قالب قبلی این منظورم بود : h t t p ://moniroravanipor.com

ehsanparty
02-15-2009, 05:36 PM
یه قالب <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sobi2Id=20&amp;Itemid=42
امید وارم خوشتون بیاد فکر کنم باید تبدیل به مامبو بشه.

ehsanparty
03-19-2009, 01:03 PM
سلام این یه قالب بسیار زیبا جوملاست دوستان اگر خواستند تبدیل کنن به مامبو و انتشار بدن :

**لینک حذف شد

atoofy
03-19-2009, 05:57 PM
سلام. لطفا طبق قوانین انجمن از قرار دادن لینک قالب های کامرشیال خودداری فرمایید.

ehsanparty
03-19-2009, 06:34 PM
سلام. لطفا طبق قوانین انجمن از قرار دادن لینک قالب های کامرشیال خودداری فرمایید.

چرا؟؟ متوجه نمیشیم

atoofy
03-19-2009, 07:02 PM
سلام. قوانین انجمن را که مطالعه کردید موقع ثبت نام ؟

22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.

برای رعایت حقوق تولید کنندگان اون محصول. احترام به حق همدیگه چیز کاملا بدیهی هست :)

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی

ehsanparty
04-17-2009, 12:33 PM

سلام این قالب رو از کجا میشه دانلود کرد؟
مرسی