-
بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
با سلام.
چرا قالب های مامبو اینقدر کم هستش نصبت به جوملا و زیبای قالب های جوملا هرگز در قالب های مامبو وجود ندارد به طور مثال persianit.ir قالب های زیادی برای جوملا گذاشته به صورت رایگان
که خیلی زیباست چرا این قالب ها برای مامبو وجود ندارد یا کسی تبدیل نمی کنه...سوال بعد اینکه آیا از نظر کارآیایی و کرنل جوملا بهتر از مامبو هستش؟ که اکسرا" جوملا رو پیشنهاد می کنند.
در این تایپیک دوستانی که در طراحی و ساخت قالب های مامبو حرفه ای هستند قالب های جوملا رو به مامبو تبدیل کنند یا قالب های زیبایی رو برای عموم قرار بدند تا همه استفاده کنند مانند قالب های جوملا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2008 07:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
دوست عزیز تنها برتری جوملا نسبت به مامبو اکتنشن های زیاد و رایگان برای اون هست ، که البته همین اکستنشن ها هم گاهی اوقات ضغف امنیتی سیستم و محل رخته هکر ها می شند، به هر حال ، اگر یه تیم پیدا بشه و بیاد تعدادی از قالب های رایگان جوملا رو به مامبو تبدیل کنه ، که خیلی عالیه ، اما مسئله اینه که قالب های رایگان همون جوملاشم کم پیدا می شه که چیز جالب و قشتگی باشه و معمولا قالب های کامرشیال هستند که توی این انجمن هم به دلیل مسائل کپی رایت به هیچ عنوان به صورت رایگان در اختیار افراد قرار نمی گیره ، حالا اینکه یه نفر خودش یه قالب بخواد و سفارش بده تیم براش بخرند بحثش جداست.
به هر حال مطمئنا همیگی از قالب های رایگان استقبال می کنند.
-
-
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون
-
-
سلام
علي آقا نگفتن كه كم هستش گفتن كه اصلاً چيز جالبي نداره! يك قالب بايد زيبا باشه و بعد از اون كم حجم و لطيف و انعطاف پذير.
----------------------------------------------
با شما موافقم كه بايد يك تيمي تشكيل بشه و قالبها را به مامبو تبديل كنه.
ولي متأسفانه بين ايرانيان عزيز كار تيمي و گروهي به خوبي رواج نداره! هم اكنون چندين كار گروهي نيمه كاره هستش.
--------------------------------------------
الان كه وقت همچنين كاري ندارم. ولي انشاالله براي سال آينده قصد دارم هر هفته يك قالب مخصوص مامبو طراحي كنم و براي استفاده عموم قرار بدم. (فكر كنم اونموقع نسخه بعدي مامبو هم اومده باشه)
اگر هم تيمي تشكيل بشه (پيشنهاد ميكنم خودتون شروع كنيد براي تشكيلش) حتماً روي كمك من حساب كنيد (البته الان نه).
كامروا باشيد.
-
-
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://.mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.
** لینک از حالت هایپیر لینک خارح شد
-
-
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94234#msg94234 date=1227341516]
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون
[/quote]
ممکنه بعضی از اونها کامرشیال باشه، پیش خودشون گفته باشن کی به کیه .
گفتم رایگان چیز جالبی ندیدم حتی مال خود جوملاش!
متاسفانه کار وقت گیری هست و کار گروهی هم که همون طور که پسر مهروبون گفت ...
لینکی که دادید قالب هاش بد نیست ، اما قالب های وب 2 بسیار زیبا و سبک خیلی زیاد برای جوملا که البته با یکم وقت می شه به مامبو تبدیلش کرد ، البته متاسفانه کامرشیال هستند. شما youthemes رو یه نگاه بندازید...
-
-
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94261#msg94261 date=1227350985]
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.
[/quote]
دوست عزيز شما مثل اينكه منظورتون چيز ديگس!
شما داريد پيشنهاد ميديد كه يك فروشگاه در سايت مامبولرن و مخصوص مامبو ايجاد بشه؟
-
-
بله اینم خیلی عالیه ولی بیشتر مد نظرم این بود که قالب های مامبو رایگان قرار داده بشه به تعداد بیشتر و زیبا تر.
-
-
دوست عزيز همونطور كه قبلاً گفتم هروقتي كه زمان خالي داشتم (تابستان سال آينده) به اين فعاليت خواهم پرداخت تا تعداد بسياري قالب براي مامبو آماده كنم و در اختيار همگان قرار دهم.
-
-
سلام دوستان.
من هم موافقم و آمادگی خود رو برای طراحی و تغییر به قالبهای مامبو اعلام میکنم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)