PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Legacy Mambot Includer

ebrahim1110
01-16-2009, 12:32 PM
سلام
من ميخوام از كامپوننتهايي كه توي سايت mambo-extention هست ولي 4.6.5 رو ساپورت نمكيكنه استفاده كنم استفاده از اين كامپوننت در آينده برام مشكلي ايجاد نميكنه؟
ممنون

مهدی.
01-16-2009, 12:48 PM
سلام

هر كامپوننتي ممكنه براي شما مشكلي ايجاد كنه! بستگي داره اون كامپوننت چي باشه.
بهتره شما كامپوننتهايي كه در mambo-code معرفي ميشند رو استفاده كنيد. البته اين سايت هم به خوبي مديريت نميشه و بعضي از اكستنشنهاي معرفي شده در اين سايت معتبر مربوط به مامبو نيز با آخرين نسخه سازگار نيستند كه واقعاً جالبه!

كامروا باشيد.

ebrahim1110
01-16-2009, 12:52 PM
سلام
من از كجا يفهمم كه كدوم كامپوننت كه براي ورژنهاي قبلي هست با فعال بودن اين مامبوت كار ميكنه ؟ چون توي جوملا اكستنشن اين مشخصه اينجا چطور؟
ممنون

مهدی.
01-16-2009, 01:25 PM
در راهنماي مامبوتي كه شما مد نظرتون هست ذكر شده :
اين مامبوت به شما اين امكان را مي‌دهد تا بتوانيد از مامبوتهاي قديمي (نسخه 4.5 و قبل از آن) در مامبو استفاده كنيد. توجه : اين مامبوت در حال پيشفرض بدون انتشار مي‌باشد ؛ بايد خودتان وضعيت انتشار اين مامبوت را تغيير دهيد. براي نصب "مامبوت‌هاي قديمي" بايد اين مامبوت را انتشار دهيد.

اميدوارم جواب رو گرفته باشيد.

ebrahim1110
01-16-2009, 02:09 PM
سلام
ممنون بله جواب دستم اومد من فكر ميكردم با اين مامبوت ميشه كامپوننت و ماژولهاي نسخه 4.5 به قبل رو هم استفاده كنم متوجه اين نبودم كه فقط مامبوت ها رو پوشش ميده