سلام
من ميخوام از كامپوننتهايي كه توي سايت mambo-extention هست ولي 4.6.5 رو ساپورت نمكيكنه استفاده كنم استفاده از اين كامپوننت در آينده برام مشكلي ايجاد نميكنه؟
ممنون

سلام
من ميخوام از كامپوننتهايي كه توي سايت mambo-extention هست ولي 4.6.5 رو ساپورت نمكيكنه استفاده كنم استفاده از اين كامپوننت در آينده برام مشكلي ايجاد نميكنه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
هر كامپوننتي ممكنه براي شما مشكلي ايجاد كنه! بستگي داره اون كامپوننت چي باشه.
بهتره شما كامپوننتهايي كه در mambo-code معرفي ميشند رو استفاده كنيد. البته اين سايت هم به خوبي مديريت نميشه و بعضي از اكستنشنهاي معرفي شده در اين سايت معتبر مربوط به مامبو نيز با آخرين نسخه سازگار نيستند كه واقعاً جالبه!
كامروا باشيد.
سلام
من از كجا يفهمم كه كدوم كامپوننت كه براي ورژنهاي قبلي هست با فعال بودن اين مامبوت كار ميكنه ؟ چون توي جوملا اكستنشن اين مشخصه اينجا چطور؟
ممنون
در راهنماي مامبوتي كه شما مد نظرتون هست ذكر شده :
اين مامبوت به شما اين امكان را ميدهد تا بتوانيد از مامبوتهاي قديمي (نسخه 4.5 و قبل از آن) در مامبو استفاده كنيد. توجه : اين مامبوت در حال پيشفرض بدون انتشار ميباشد ؛ بايد خودتان وضعيت انتشار اين مامبوت را تغيير دهيد. براي نصب "مامبوتهاي قديمي" بايد اين مامبوت را انتشار دهيد.
اميدوارم جواب رو گرفته باشيد.
سلام
ممنون بله جواب دستم اومد من فكر ميكردم با اين مامبوت ميشه كامپوننت و ماژولهاي نسخه 4.5 به قبل رو هم استفاده كنم متوجه اين نبودم كه فقط مامبوت ها رو پوشش ميده
علاقه مندی ها (Bookmarks)