توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد اضافه کردن بک گراند به مطلب
shahabazizi
02-18-2009, 09:37 AM
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چجوری می تونم به مطلبم بک گراند بدم . یعنی یه عکس بزارم و روش بنویسم
piroozman
02-18-2009, 10:55 AM
سلام
فکر می کنم از طریق فایل سی اس اس قالبتون بتونید این کار را انجام بدید
موفق باشید
shahabazizi
02-18-2009, 11:17 AM
ممنون . من نمی خوان رو قالب بندارزم . فقط می خوا زیر بعضی از نوشته هام عکس بندازم
مهدی.
02-18-2009, 11:34 AM
سلام
ميتونيد از كدنويسي html در ويرايشگر استفاده كنيد و كاري كه ميخواهيد رو انجام بديد.
يا حق
shahabazizi
02-18-2009, 05:24 PM
من همین کارو کردم با فرانت پیچ عکسو بک گراند کردم بعدم تو مطلب html اشو گذاشتم ولی قبول نکرد و فقط نوشترو نشون داد
مهدی.
02-18-2009, 05:33 PM
كد رو چطوري وارد كرديد؟!
shahabazizi
02-19-2009, 07:31 AM
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<html xmlns="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<head>
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="en-us" />
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled 1</title>
</head>
<body style="background-image: url('<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;)">
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp; asdasdasdasd</p>
<p>asdasdasdasdasd</p>
<p>sadadasdasdasd</p>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>
مهدی.
02-19-2009, 07:53 AM
خوب اشتباه شما همينه ديگه! محتويات تگ body رو فقط منتقل كنيد.
يا حق
shahabazizi
02-19-2009, 05:55 PM
محتویات تگ بادی رو کپی کردم
بازم جواب نداد
مهدی.
02-19-2009, 06:16 PM
خوب، من صبح دقيق نگاه نكردم به كد شما. الان كه ميبينم متوجه ميشم كه شما كلاً اشتباه انجام ميديد!
خوب يك جدولي چيزي بايد بسازي و بعد توش بك گراند بدي! نه اينكه صفحه رو آرايش كني.
شما از كدهايي كه من برات اينجا قرار ميدم الگو بگير و ايجاد كن :
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="width: 450; height: 450; background-image: url('<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;)">
<tr>
<td background="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> style="text-align: right; direction: rtl; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 36pt; font-weight: bold; background-image: url('<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;); background-repeat: no-repeat; background-position: left top" valign="top">
dfgfdgfdgfdgdfgd</td>
</tr>
</table>
اين كدي كه من ساختم ممكنه مشكلاتتي داشته باشه، پس خودتون جديد بسازيد و از اين كد استفاده نكنيد.
ميتونيد براي اينكار كلاسهاي css تعريف كنيد و راحت هميشه در ويرايشگر ازشون به سرعت استفاده كنيد.
يا حق
shahabazizi
02-19-2009, 09:24 PM
ممنون پسر مهربون درست شد موفق باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.