توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست لیست ماژول های ایجاد منو آبشاری
yasan
03-10-2009, 08:39 PM
سلام دوستان
من یه لیست (بهمراه لینک دانلود ) از ماژولها جهت ایجاد منو آبشاری که با مامبو 4.6.5 سازگار باشه رو میخوام
ممنون میشم کسی راهنمائیم کنه
مهدی.
03-10-2009, 09:46 PM
سلام
swmenu و jscock ،در اینباره لطفاً جستجو کنید.
یا حق
atoofy
03-11-2009, 10:11 AM
سلام. البته بهتره از JScock به خاطر بعضی ناسازگاری ها با ورژن آخر مامبو استفاده نکنید و از همون swmenu استفاده کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
yasan
03-11-2009, 05:23 PM
سلام دوستان
من تنها تونستم swmwenu رو نصب کنم به خاطر سازگاری باهاش
اما یه مشکل مهم دارم و اون اینکه هر کاری میکنم منوها آبشاری نمیشه میخوام بدونم آیا باید از قالب خاصی استفاده کنیم ؟؟؟؟ که بشه این منو را نمایش داد و یا باید کد خاصی رو تو قالب بذاریم تا منو در هدر نمایش داده شه؟
اگه میشه کامل توضیح بدید که باید چی کار کنم تا منو ها چسبیده به زیر هدر قرار بگیره
yasan
03-11-2009, 05:27 PM
سلام دوستان
من تنها تونستم swmwenu رو نصب کنم به خاطر سازگاری باهاش
اما یه مشکل مهم دارم و اون اینکه هر کاری میکنم منوها آبشاری نمیشه میخوام بدونم آیا باید از قالب خاصی استفاده کنیم ؟؟؟؟ که بشه این منو را نمایش داد و یا باید کد خاصی رو تو قالب بذاریم تا منو در هدر نمایش داده شه؟
اگه میشه کامل توضیح بدید که باید چی کار کنم تا منو ها چسبیده به زیر هدر قرار بگیره
راستی یادم رفت بگم چطور میشه مثل این سایت در مامبو 4.6.5 منو آبشاری ساخت
ht tp://w ww.misaagh.ir/fa/
yasan
03-11-2009, 08:06 PM
کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟؟؟؟؟؟
راستی سایت زیر هم هست:
ht tp://w ww.unico.ir/portal/
ممنون میشم که راهنمائیم کنید اگه هم نیاز به قالب خاصی داره لطفاً یه قالب به عنوان مثال لینک بدید
مهدی.
03-11-2009, 08:22 PM
دوست عزيز لطفاً بردبار باشيد و در انتظار جواب بمانيد و قبل از ارسال سوال و ادامه بحث در رابطه با مطلب و سوال خودتون کمي فکر کنيد.
سايت ميثاق از swMenuPro5.6 استفاده کردند و سايت شبکه يونيکو آسيا از JSCook 1-2.
قالب خاصي نميخواد!!!!! فقط بايد قالبتون اين توانايي رو داشته باشه که بتونيد زير هدر منو رو (ماژول) رو منتشر کنيد.
يا حق
yasan
03-12-2009, 05:28 PM
دوست عزيز لطفاً بردبار باشيد و در انتظار جواب بمانيد و قبل از ارسال سوال و ادامه بحث در رابطه با مطلب و سوال خودتون کمي فکر کنيد.
سايت ميثاق از swMenuPro5.6 استفاده کردند و سايت شبکه يونيکو آسيا از JSCook 1-2.
قالب خاصي نميخواد!!!!! فقط بايد قالبتون اين توانايي رو داشته باشه که بتونيد زير هدر منو رو (ماژول) رو منتشر کنيد.
يا حق
ممنون از راهنمائیتون خول این قابلیت رو از کجا میشه فهمید و اگه نداشت چطور میشه اضافه کرد؟؟؟
اگه امکان داره لینک چند تا فالب رایگان هم که قابلیت رو دراه رو بدید
مهدی.
03-12-2009, 06:12 PM
شما بايد به html و css آشنا باشي تا بتوني قابليت رو تشخيص بدي و اضافه كني و در صورت ضعف قالب برطرف كنيد.
قالبهاي زيادي در mambo-digg هستند كه اين قابليت رو دارند. خودتون ببينيد.
يا حق
yasan
03-12-2009, 06:56 PM
شما بايد به html و css آشنا باشي تا بتوني قابليت رو تشخيص بدي و اضافه كني و در صورت ضعف قالب برطرف كنيد.
قالبهاي زيادي در mambo-digg هستند كه اين قابليت رو دارند. خودتون ببينيد.
يا حق
لینک Swmenupro5.6 for Joomla رو کسی میتونه بهم بده ؟؟؟؟
در ضمن من از قالب cleangreen استفاده می کنم اگه میتونید راهنمائیم کنید که چطور اینو درس کنم
در ضمت اگه ممکنه یه چند تا اسم قالب بگید که با این قالبیت سازگار باشه و نیاز به تنظیمات نباشه
مهدی.
03-12-2009, 09:33 PM
لطفاً آدرس سایت خود را بفرمایید. تا قالب رو بررسی کنیم.
یا حق
yasan
03-13-2009, 07:52 AM
لطفاً آدرس سایت خود را بفرمایید. تا قالب رو بررسی کنیم.
یا حق
سلام دوست عزیز
آدرسش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون میشم راهنمائیم کنین
مهدی.
03-13-2009, 09:03 AM
خوب شما میتونید بجای آدرس، یک موقعیت ماژول معرفی کنید و منوهایی که ایجاد میکنید را در آن قسمت منتشر کنید.
البته اگر مایلید که آدرس سایت هم باشد مجبورید یک جدول در زیر این سلول که برای آدرس هست. ایجاد کنید تا بتونید منوها را قرار بدید.
اما اگر نمیخواهید منوها در بالا باشد و در محلی که هم اکنون منوهای سایت هستند. میتونید به سادگی اینکار را انجام دهید.
یا حق
yasan
03-13-2009, 09:23 AM
خوب شما میتونید بجای آدرس، یک موقعیت ماژول معرفی کنید و منوهایی که ایجاد میکنید را در آن قسمت منتشر کنید.
البته اگر مایلید که آدرس سایت هم باشد مجبورید یک جدول در زیر این سلول که برای آدرس هست. ایجاد کنید تا بتونید منوها را قرار بدید.
اما اگر نمیخواهید منوها در بالا باشد و در محلی که هم اکنون منوهای سایت هستند. میتونید به سادگی اینکار را انجام دهید.
یا حق
ممنون
امکان دراه بفرمائید که اگه بخوام بجای آدرس موقعیت ماژول swmenu رو جایگزین کنم باید چه کدی رو بجای چه کدی بذارم ؟؟؟؟
مهدی.
03-13-2009, 09:28 AM
خوب شما باید موقعیت ماژول رو در جایی که میخواهید معرفی کنید و بقیه کارها را از طریق مدیریت ماژول در مامبو انجام بدید. مثلاً موقعیت user10 را تعیین کنید.
میتونید برای ایجاد یک موقعیت جدید آموزش ساخت قالب رو در آموزشهای سایت مطالعه کنید و همچنین مطالبی در دانشنامه مامبولرن منتشر شده است که در رابطه با قالب توضیحات مختصری داده شده است
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.