سلام دوستان
من یه لیست (بهمراه لینک دانلود ) از ماژولها جهت ایجاد منو آبشاری که با مامبو 4.6.5 سازگار باشه رو میخوام
ممنون میشم کسی راهنمائیم کنه

سلام دوستان
من یه لیست (بهمراه لینک دانلود ) از ماژولها جهت ایجاد منو آبشاری که با مامبو 4.6.5 سازگار باشه رو میخوام
ممنون میشم کسی راهنمائیم کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
swmenu و jscock ،در اینباره لطفاً جستجو کنید.
یا حق
سلام. البته بهتره از JScock به خاطر بعضی ناسازگاری ها با ورژن آخر مامبو استفاده نکنید و از همون swmenu استفاده کنید.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
سلام دوستان
من تنها تونستم swmwenu رو نصب کنم به خاطر سازگاری باهاش
اما یه مشکل مهم دارم و اون اینکه هر کاری میکنم منوها آبشاری نمیشه میخوام بدونم آیا باید از قالب خاصی استفاده کنیم ؟؟؟؟ که بشه این منو را نمایش داد و یا باید کد خاصی رو تو قالب بذاریم تا منو در هدر نمایش داده شه؟
اگه میشه کامل توضیح بدید که باید چی کار کنم تا منو ها چسبیده به زیر هدر قرار بگیره
[quote author=yasan link=topic=19462.msg103646#msg103646 date=1236792184]
سلام دوستان
من تنها تونستم swmwenu رو نصب کنم به خاطر سازگاری باهاش
اما یه مشکل مهم دارم و اون اینکه هر کاری میکنم منوها آبشاری نمیشه میخوام بدونم آیا باید از قالب خاصی استفاده کنیم ؟؟؟؟ که بشه این منو را نمایش داد و یا باید کد خاصی رو تو قالب بذاریم تا منو در هدر نمایش داده شه؟
اگه میشه کامل توضیح بدید که باید چی کار کنم تا منو ها چسبیده به زیر هدر قرار بگیره
[/quote]
راستی یادم رفت بگم چطور میشه مثل این سایت در مامبو 4.6.5 منو آبشاری ساخت
ht tp://w ww.misaagh.ir/fa/
کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟؟؟؟؟؟
راستی سایت زیر هم هست:
ht tp://w ww.unico.ir/portal/
ممنون میشم که راهنمائیم کنید اگه هم نیاز به قالب خاصی داره لطفاً یه قالب به عنوان مثال لینک بدید
دوست عزيز لطفاً بردبار باشيد و در انتظار جواب بمانيد و قبل از ارسال سوال و ادامه بحث در رابطه با مطلب و سوال خودتون کمي فکر کنيد.
سايت ميثاق از swMenuPro5.6 استفاده کردند و سايت شبکه يونيکو آسيا از JSCook 1-2.
قالب خاصي نميخواد!!!!! فقط بايد قالبتون اين توانايي رو داشته باشه که بتونيد زير هدر منو رو (ماژول) رو منتشر کنيد.
يا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19462.msg103651#msg103651 date=1236802929]
دوست عزيز لطفاً بردبار باشيد و در انتظار جواب بمانيد و قبل از ارسال سوال و ادامه بحث در رابطه با مطلب و سوال خودتون کمي فکر کنيد.
سايت ميثاق از swMenuPro5.6 استفاده کردند و سايت شبکه يونيکو آسيا از JSCook 1-2.
قالب خاصي نميخواد!!!!! فقط بايد قالبتون اين توانايي رو داشته باشه که بتونيد زير هدر منو رو (ماژول) رو منتشر کنيد.
يا حق
[/quote]
ممنون از راهنمائیتون خول این قابلیت رو از کجا میشه فهمید و اگه نداشت چطور میشه اضافه کرد؟؟؟
اگه امکان داره لینک چند تا فالب رایگان هم که قابلیت رو دراه رو بدید
شما بايد به html و css آشنا باشي تا بتوني قابليت رو تشخيص بدي و اضافه كني و در صورت ضعف قالب برطرف كنيد.
قالبهاي زيادي در mambo-digg هستند كه اين قابليت رو دارند. خودتون ببينيد.
يا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19462.msg103691#msg103691 date=1236881559]
شما بايد به html و css آشنا باشي تا بتوني قابليت رو تشخيص بدي و اضافه كني و در صورت ضعف قالب برطرف كنيد.
قالبهاي زيادي در mambo-digg هستند كه اين قابليت رو دارند. خودتون ببينيد.
يا حق
[/quote]
لینک Swmenupro5.6 for Joomla رو کسی میتونه بهم بده ؟؟؟؟
در ضمن من از قالب cleangreen استفاده می کنم اگه میتونید راهنمائیم کنید که چطور اینو درس کنم
در ضمت اگه ممکنه یه چند تا اسم قالب بگید که با این قالبیت سازگار باشه و نیاز به تنظیمات نباشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)