ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر فرم عضویت کاربران

mehdi_pink_63
04-19-2009, 04:01 PM
با سلام می خواستم از طریق سایت اقدام به عضو گیری کنم ولی نیاز دارم اطلاعات خاصی را از کاربران در فرم عضویت داشته باشم چه کمکی می تونید به من بکنید
باتشکر

adelyaghoubi
04-19-2009, 09:27 PM
با سلام می خواستم از طریق سایت اقدام به عضو گیری کنم ولی نیاز دارم اطلاعات خاصی را از کاربران در فرم عضویت داشته باشم چه کمکی می تونید به من بکنید
باتشکر

سلام
بد نیست یه جستجویی در انجمن انجام بدید.
مثلا اطلاعات اضافی کاربران

مهدی.
04-20-2009, 08:24 AM
علاوه بر موردی که آقای یعقوبی اشاره کردند، شما میتونید کامپوننت پیشفرض مامبو رو هم تغییراتی درونش بدهید تا براتون اینکار رو انجام بده. اما خوب باید به api مامبو , php آشنایی داشته باشید.

در کل بهترین کار استفاده از کامپوننت user_extended هست که فکر میکنم در مامبو دیگ موجود هست.

یا حق

mehdibabapour
04-26-2009, 12:18 PM
سلام
منم میخواستم چند تا فیلد به ثبت نام کاربران اضافه کنم از طریق تغییرات در فایل registration.html با نرم افزار دریم ویور توانستم فیلدهای مورد نظرم رو بسازم برابقیه راه نیاز به کمک دارم

myparsa
04-26-2009, 10:37 PM
سلام
منم میخواستم چند تا فیلد به ثبت نام کاربران اضافه کنم از طریق تغییرات در فایل registration.html با نرم افزار دریم ویور توانستم فیلدهای مورد نظرم رو بسازم برابقیه راه نیاز به کمک دارم

این مسیر درستی نیست!
پیشنهاد می کنم از کامپوننت user_extended بهره ببرید ، ابزاری کارا و ساده است! و در مامبو دیگ هم موجوده...

وسلام...

moztarzadeh
05-04-2009, 06:21 AM
سلام ، كامپوننت user_extended كه گفتيد دقيقا چيكار ميكنه؟
متشكرم
ياعلي

atoofy
05-04-2009, 06:23 AM
سلام. امکان افزودن فیلدهای سفارشی به فرم ثبت نام و اطلاعات کاربران را فراهم می کنه.

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی