با سلام می خواستم از طریق سایت اقدام به عضو گیری کنم ولی نیاز دارم اطلاعات خاصی را از کاربران در فرم عضویت داشته باشم چه کمکی می تونید به من بکنید
باتشکر

با سلام می خواستم از طریق سایت اقدام به عضو گیری کنم ولی نیاز دارم اطلاعات خاصی را از کاربران در فرم عضویت داشته باشم چه کمکی می تونید به من بکنید
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=mehdi_pink_63 link=topic=19850.msg105595#msg105595 date=1240156865]
باتشکر
[/quote]
سلام
بد نیست یه جستجویی در انجمن انجام بدید.
مثلا اطلاعات اضافی کاربران
علاوه بر موردی که آقای یعقوبی اشاره کردند، شما میتونید کامپوننت پیشفرض مامبو رو هم تغییراتی درونش بدهید تا براتون اینکار رو انجام بده. اما خوب باید به api مامبو , php آشنایی داشته باشید.
در کل بهترین کار استفاده از کامپوننت user_extended هست که فکر میکنم در مامبو دیگ موجود هست.
یا حق
سلام
منم میخواستم چند تا فیلد به ثبت نام کاربران اضافه کنم از طریق تغییرات در فایل registration.html با نرم افزار دریم ویور توانستم فیلدهای مورد نظرم رو بسازم برابقیه راه نیاز به کمک دارم
[quote author=mehdibabapour link=topic=19850.msg106008#msg106008 date=1240748322]
سلام
منم میخواستم چند تا فیلد به ثبت نام کاربران اضافه کنم از طریق تغییرات در فایل registration.html با نرم افزار دریم ویور توانستم فیلدهای مورد نظرم رو بسازم برابقیه راه نیاز به کمک دارم
[/quote]
این مسیر درستی نیست!
پیشنهاد می کنم از کامپوننت user_extended بهره ببرید ، ابزاری کارا و ساده است! و در مامبو دیگ هم موجوده...
وسلام...
سلام ، كامپوننت user_extended كه گفتيد دقيقا چيكار ميكنه؟
متشكرم
ياعلي
سلام. امکان افزودن فیلدهای سفارشی به فرم ثبت نام و اطلاعات کاربران را فراهم می کنه.
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)