توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگي طراحي قالب مامبو
hichkas19000
05-15-2009, 06:16 AM
با سلام
دوستان عزيز من مي خواهم قالب مامبو و ميترا طراحي كنم. آيا در اين رابطه كتاب مرجعي وجود دارد. لطفا نام كتاب و نويسنده آنرا به من بدهيد.
با تشكر
مهدی.
05-15-2009, 06:58 AM
سلام - خوش آمدید
احتیاجی به کتاب نداره!
html , css رو بلد باشید و یک نگاهی هم به آموزش طراحي قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بکنید شما یک طراح قالب مامبو خواهید بود.
تاپیکهایی هم به منظور کمک به طراحی و css و کدهای خاص و ... در انجمن هست که با کمی مطالعه به همه تاپیکها خواهید رسید.
لطفاً جستجو کنید.
یا حق
hichkas19000
05-16-2009, 07:07 AM
سلام - خوش آمدید
احتیاجی به کتاب نداره!
html , css رو بلد باشید و یک نگاهی هم به آموزش طراحي قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بکنید شما یک طراح قالب مامبو خواهید بود.
تاپیکهایی هم به منظور کمک به طراحی و css و کدهای خاص و ... در انجمن هست که با کمی مطالعه به همه تاپیکها خواهید رسید.
لطفاً جستجو کنید.
یا حق
با سلام خدمت شما از حسن توجه شما سپاسگذارم
من متسفانه اطلاع دقيقي در مورد html و css ندارم . خواهشندم كتاب جامع و به زبان ساده اي در مورد يادگيري html و css به من معرفي كنيد.
با تشكر
مهدی.
05-16-2009, 12:30 PM
میتونم دو سایت به شما معرفی کنم که هر دو رو آموزش میدن.
سایت html.ir و w3schools.com که هر دو سایت رو اگر مطالعه کنید بدون شک شما در کدنویسی html , css حرفه ای خواهید شد.
ابتدا html رو یاد بگیرید، بعد از اون یواش یواش خودتون css رو خواهید آموخت!
یا حق
hichkas19000
05-16-2009, 03:16 PM
میتونم دو سایت به شما معرفی کنم که هر دو رو آموزش میدن.
سایت html.ir و w3schools.com که هر دو سایت رو اگر مطالعه کنید بدون شک شما در کدنویسی html , css حرفه ای خواهید شد.
ابتدا html رو یاد بگیرید، بعد از اون یواش یواش خودتون css رو خواهید آموخت!
یا حق
از اين راهنمايي شما كمال تشكر را دارم
يا علي
hichkas19000
05-20-2009, 07:16 AM
دوست عزيز پسر مهربون چند تا سوال كوچك در مورد html داشتم:
1. div چه كاري انجام مي دهد؟ مثال: div id="can_pathway">a
2. برچسب class چه كاري انجام ميدهد؟ كه در جاهاي مختلفي همراه برچسب body و يا table و ... مي آيد؟
با تشكر
يا علي
مهدی.
05-20-2009, 04:46 PM
سایت هایی که دادم یکیش فارسی در مورد این موارد توضیح داده. وارد سایت بشید و این موارد رو جستجو کنید و مطالعه نمایید و مثال و تمرین هم موجود هست!
یا حق
hichkas19000
05-23-2009, 01:23 PM
با سلام
يك سوال ديگه در مورد طراحي داشتم پسر مهربون. تو طراحي يكسري از قالبها فرم كلي صفحه رو با فتوشاپ يا نرم افزارهاي از اين قبيل بر اساس يك فايل psd طراحي مي كنند و سپس براساس آن html مي نويسند. مي خواستم خواهش كنم كمي در مورد اين روش هم توضيح بديد.
روند کلی طراحی سایت همین هست.
ابتدا شکل گرافیکی مشخص می شه. سپس در قالب صفحه وب HTML و به کمک CSS پیاده سازی میشه. و سپس به قالب مامبو.
البته این روند و ترتیبش اجباری نداره. ممکنه یکی از این مراحل یا ترتیبش فرق کنه.
منهت چیزی که مهم هست اینه که در هر یک از مراحل باید به سایر مراحل هم توجه داشت.
hichkas19000
06-27-2009, 02:15 PM
با سلام
دوستان عزيز مي خواستم بدونم كه كتاب جامعي براي آموزش css وجود دارد. سايتهاي مختلفي در اين زمينه هستند ولي خوب كار را واضح توضيح نمي دهند
با تشكر
مهدی.
06-27-2009, 02:28 PM
سلام
بله کتاب هم هست!
انتشارات ناقوس همه جور کتاب داره
یا حق
کتاب 101 ترفند CSS هست که مترجم عزیز آقای امیر عباس عبدالعلی این کتاب رو ترجمه کردند .
دریافت کتاب : 101 CSS Tips (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) - حجم : 1مگابایت
توجه: هرچند توصیه میشه برای حمایت از صاحب اثر کتاب اصلی رو خریداری کنید ، اما این فایل کل کتاب نیست ! و فقط بخشی از کتاب هست که با اجازه صاحب اثر منتشر شده .
این کتاب خود آموز نیست و قبل از مطالعه باید آشنایی نسبی با CSS و HTML داشته باشید .
ضمن این که w3schools.com هم مرجع متعبری هست .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.