با سلام
دوستان عزيز من مي خواهم قالب مامبو و ميترا طراحي كنم. آيا در اين رابطه كتاب مرجعي وجود دارد. لطفا نام كتاب و نويسنده آنرا به من بدهيد.
با تشكر

با سلام
دوستان عزيز من مي خواهم قالب مامبو و ميترا طراحي كنم. آيا در اين رابطه كتاب مرجعي وجود دارد. لطفا نام كتاب و نويسنده آنرا به من بدهيد.
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام - خوش آمدید
احتیاجی به کتاب نداره!
html , css رو بلد باشید و یک نگاهی هم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بکنید شما یک طراح قالب مامبو خواهید بود.
تاپیکهایی هم به منظور کمک به طراحی و css و کدهای خاص و ... در انجمن هست که با کمی مطالعه به همه تاپیکها خواهید رسید.
لطفاً جستجو کنید.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20097.msg106954#msg106954 date=1242370721]
سلام - خوش آمدید
احتیاجی به کتاب نداره!
html , css رو بلد باشید و یک نگاهی هم به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بکنید شما یک طراح قالب مامبو خواهید بود.
تاپیکهایی هم به منظور کمک به طراحی و css و کدهای خاص و ... در انجمن هست که با کمی مطالعه به همه تاپیکها خواهید رسید.
لطفاً جستجو کنید.
یا حق
[/quote]
با سلام خدمت شما از حسن توجه شما سپاسگذارم
من متسفانه اطلاع دقيقي در مورد html و css ندارم . خواهشندم كتاب جامع و به زبان ساده اي در مورد يادگيري html و css به من معرفي كنيد.
با تشكر
میتونم دو سایت به شما معرفی کنم که هر دو رو آموزش میدن.
سایت html.ir و w3schools.com که هر دو سایت رو اگر مطالعه کنید بدون شک شما در کدنویسی html , css حرفه ای خواهید شد.
ابتدا html رو یاد بگیرید، بعد از اون یواش یواش خودتون css رو خواهید آموخت!
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=20097.msg107051#msg107051 date=1242477038]
میتونم دو سایت به شما معرفی کنم که هر دو رو آموزش میدن.
سایت html.ir و w3schools.com که هر دو سایت رو اگر مطالعه کنید بدون شک شما در کدنویسی html , css حرفه ای خواهید شد.
ابتدا html رو یاد بگیرید، بعد از اون یواش یواش خودتون css رو خواهید آموخت!
یا حق
[/quote]
از اين راهنمايي شما كمال تشكر را دارم
يا علي
دوست عزيز پسر مهربون چند تا سوال كوچك در مورد html داشتم:
1. div چه كاري انجام مي دهد؟ مثال: div id="can_pathway">a
2. برچسب class چه كاري انجام ميدهد؟ كه در جاهاي مختلفي همراه برچسب body و يا table و ... مي آيد؟
با تشكر
يا علي
سایت هایی که دادم یکیش فارسی در مورد این موارد توضیح داده. وارد سایت بشید و این موارد رو جستجو کنید و مطالعه نمایید و مثال و تمرین هم موجود هست!
یا حق
با سلام
يك سوال ديگه در مورد طراحي داشتم پسر مهربون. تو طراحي يكسري از قالبها فرم كلي صفحه رو با فتوشاپ يا نرم افزارهاي از اين قبيل بر اساس يك فايل psd طراحي مي كنند و سپس براساس آن html مي نويسند. مي خواستم خواهش كنم كمي در مورد اين روش هم توضيح بديد.
روند کلی طراحی سایت همین هست.
ابتدا شکل گرافیکی مشخص می شه. سپس در قالب صفحه وب HTML و به کمک CSS پیاده سازی میشه. و سپس به قالب مامبو.
البته این روند و ترتیبش اجباری نداره. ممکنه یکی از این مراحل یا ترتیبش فرق کنه.
منهت چیزی که مهم هست اینه که در هر یک از مراحل باید به سایر مراحل هم توجه داشت.
با سلام
دوستان عزيز مي خواستم بدونم كه كتاب جامعي براي آموزش css وجود دارد. سايتهاي مختلفي در اين زمينه هستند ولي خوب كار را واضح توضيح نمي دهند
با تشكر
علاقه مندی ها (Bookmarks)