توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد تغيير در كامپوننت Login
_mohammad
05-22-2009, 06:04 PM
سلام مي خواستم تغييراتي در فرم عضويت بوجود بيارم تغييراتي چون :
1 - امكان قبول علائم در نام كاربري مثلا N_Family
2 - فزودن متون فارسي در صفحه عضويت كه بصورت ؟؟؟؟ ظاهر مي شوند
میشه منظورتون رو روشن تر توضیح بدید ؟
این پست شما منو یاد یکی از اساتید خارجی می ندازه که به سختی فارسی صحبت می کرد!
_mohammad
05-23-2009, 09:41 AM
دوست عزیز کاملا فارسیه
در حالت عادی یعنی اون طوری که من امتحان کردم هنگام عضویت در سایت نتونستم از علائم استفاده کنم یعنی می خواستم یک نام کاربری بصورت M_mohammad داشته باشم که پیغام خطایی داده شده و عدم استفاده از علائم را گوشزد کرد و منو محدود به استفاده از حروف و اعداد کرد
سوال من هم در رابطه با این مشکل بود چه طور می تونم این محدودیت رو حذف کنم
زبان فارسی قواعد و اصولی داره که یکی از این قواعد، استفاده از نشانه گذاری صحیح و علائم نگارشی برای جلوگیری از ایهام و کژتابی هست.
1- فایل زیر رو در ویرایشگر باز کنید.
MAMBO_PATH\components\com_registration\registratio n.html.php
کد زیر رو پیدا کنید (خط 57)
var r = new RegExp("[^A-Za-z0-9]", "i");
و با این کد جایگزین کنید:
var r = new RegExp("[^A-Za-z0-9_]", "i");
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس، نسخه پشتیبان تهیه کنید.
هشدار : ایجاد تغییرات در سیستم عضویت ممکنه باعث ایجاد حفره های امنیتی بشه. این کار رو با مسئولیت خودتون انجام خواهید داد و سعید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مسئولیتی در قبال هر گونه مشکلات ناشی از تغییر در سیستم عضویت نخواهند داشت.
2- باید متن فارسی که مدنظرتون هست رو به فرمت utf8 در بیارید و کدهای معادل utf8 رو در ماژول قرار بدید. البته راه های دیگه ای هم هست که مثل تغییر انکودینگ فایل بدون BOM یا ا افزودن BOM که همین راه رو پیشنهاد می کنم. یعنی قراردادن متن به فرمت utf-8
یا علی
_mohammad
05-27-2009, 01:16 PM
آقا سعید دستت درد نکنه از این که کمک کردی ولی دو تاسوال داشتم اگر اجازه بدید بپرسم
1 . چرا افزودن کاراکتر _ به نام کاربری امنیت رو دچار مشکل می کنه
2 . اینکه می گید متن فارسی رو بصورت UTB8 وارد کنم منظورتون رو متوجه نشدم من فایل مربوط به این قسمت رو Save as کردم و فرمت کاراکترهای آن رو UTF8 در نظر گرفتم ولی بازم کارساز نبود اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید( در این زمینه )
صرفا منظور افزودن کاراکتر _ نبود. تغییر در سیستم عضویت در صورتی ه به درستی انجام نشه یا سایر کاراکترها رو هم بخواید مجاز تعیین کنید به دلایلی ممکنه امنیت سایت شما رو پایین بیاره. مثلا SQL injection
مثلا معادل کلمه "مامبولرن" می شود:
مامبولرن
[/code[
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.