سلام مي خواستم تغييراتي در فرم عضويت بوجود بيارم تغييراتي چون :
1 - امكان قبول علائم در نام كاربري مثلا N_Family
2 - فزودن متون فارسي در صفحه عضويت كه بصورت ؟؟؟؟ ظاهر مي شوند

سلام مي خواستم تغييراتي در فرم عضويت بوجود بيارم تغييراتي چون :
1 - امكان قبول علائم در نام كاربري مثلا N_Family
2 - فزودن متون فارسي در صفحه عضويت كه بصورت ؟؟؟؟ ظاهر مي شوند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه منظورتون رو روشن تر توضیح بدید ؟
این پست شما منو یاد یکی از اساتید خارجی می ندازه که به سختی فارسی صحبت می کرد!
دوست عزیز کاملا فارسیه
در حالت عادی یعنی اون طوری که من امتحان کردم هنگام عضویت در سایت نتونستم از علائم استفاده کنم یعنی می خواستم یک نام کاربری بصورت M_mohammad داشته باشم که پیغام خطایی داده شده و عدم استفاده از علائم را گوشزد کرد و منو محدود به استفاده از حروف و اعداد کرد
سوال من هم در رابطه با این مشکل بود چه طور می تونم این محدودیت رو حذف کنم
زبان فارسی قواعد و اصولی داره که یکی از این قواعد، استفاده از نشانه گذاری صحیح و علائم نگارشی برای جلوگیری از ایهام و کژتابی هست.
1- فایل زیر رو در ویرایشگر باز کنید.
کد زیر رو پیدا کنید (خط 57)کد:MAMBO_PATH\components\com_registration\registration.html.php
و با این کد جایگزین کنید:کد:var r = new RegExp("[^A-Za-z0-9]", "i");
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس، نسخه پشتیبان تهیه کنید.کد:var r = new RegExp("[^A-Za-z0-9_]", "i");
هشدار : ایجاد تغییرات در سیستم عضویت ممکنه باعث ایجاد حفره های امنیتی بشه. این کار رو با مسئولیت خودتون انجام خواهید داد و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مسئولیتی در قبال هر گونه مشکلات ناشی از تغییر در سیستم عضویت نخواهند داشت.
2- باید متن فارسی که مدنظرتون هست رو به فرمت utf8 در بیارید و کدهای معادل utf8 رو در ماژول قرار بدید. البته راه های دیگه ای هم هست که مثل تغییر انکودینگ فایل بدون BOM یا ا افزودن BOM که همین راه رو پیشنهاد می کنم. یعنی قراردادن متن به فرمت utf-8
یا علی
آقا سعید دستت درد نکنه از این که کمک کردی ولی دو تاسوال داشتم اگر اجازه بدید بپرسم
1 . چرا افزودن کاراکتر _ به نام کاربری امنیت رو دچار مشکل می کنه
2 . اینکه می گید متن فارسی رو بصورت UTB8 وارد کنم منظورتون رو متوجه نشدم من فایل مربوط به این قسمت رو Save as کردم و فرمت کاراکترهای آن رو UTF8 در نظر گرفتم ولی بازم کارساز نبود اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید( در این زمینه )
صرفا منظور افزودن کاراکتر _ نبود. تغییر در سیستم عضویت در صورتی ه به درستی انجام نشه یا سایر کاراکترها رو هم بخواید مجاز تعیین کنید به دلایلی ممکنه امنیت سایت شما رو پایین بیاره. مثلا SQL injection
مثلا معادل کلمه "مامبولرن" می شود:
کد:مامبولرن [/code[
علاقه مندی ها (Bookmarks)