PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درج تبليغ فلش

mk2
10-08-2009, 05:59 PM
سلام
چطور يك فايل فلش رو در مامبو به عنوان بنر قرار بدم ولينكش كنم ؟ فايل آپلود شده رو توي ليست انخاب نمياره ؟
(كد embed جواب نميده)

يا علي (ع)

firoozmandan
10-10-2009, 10:55 AM
سلام

برای فلش شما نمیتونید به این صورت عمل کنید
در قسمت تنظیمات تبلیغات باید کد لود فایل فلش رو قرار بدید

یاعلی

mk2
10-10-2009, 02:28 PM
و عليكم ...
كد رو درج كردم ولي نميشه براش لينك گذاشت كه در صفحه ديد باز بشه .
الان براي فلشي كه لينك داخلي داره چطور لينك جديد تعريف كنم؟
*- من يه موقعيت در بالاي سايت درست كردم و توي اون يه فلش وسط چين شده با لينك منتشر كردم ولي الان موقع نمايش وسط چين نيست و لينك هم نداره !!!!!
نمونه اش رو ميتونيد توي سايت ببينيد. (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

يا علي

firoozmandan
10-11-2009, 05:11 AM
سلام

شما برای لینک باید از طریق Action script در فلش اقدام کنید !

یا علی

mk2
10-12-2009, 03:26 PM
من به اين شكل درج كردم

&lt;embed src=&quot;flashfile.swf&quot;
width=500 height=200 quality=&quot;high&quot;
TYPE=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; wmode=&quot;transparent&quot; loop=&quot;false&quot;
autoplay=&quot;true&quot;
pluginspage=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;/embed&gt;
ولي مثلا در مامبو در ماژول مورد نظر وسط چين نمياد !
....

مهدی.
10-12-2009, 10:54 PM
سلام

مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنید! در کد فلش نمیشه تعیین کرد تا اونجا که من به یاد دارم!

یا حق

mk2
10-13-2009, 07:40 AM
سلام

مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنی

...

شما برای لینک باید از طریق Action script در فلش اقدام کنید !

من كه كد خودمو گذاشتم حالا دوستان به هر سبكي كه بهتره اگه ميشه كد ما رو اصلاح كنند يا كد جديد رو درج كنند ممنون ميشم.
يا حق

مهدی.
10-13-2009, 08:58 AM
عزیزم، کسی نمیتونه فایل swf شما رو بهش action script بده! اینکار رو شما باید در flash انجام بدید!!! از کسی که به فلش آشنایی کامل داره تقاضا کنید براتون توضیح بده!

یا حق

mk2
10-13-2009, 02:53 PM
مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنید

آقا مهدي .
منظورم اين style كه فرموديده .!
اين چطوري تنظيم ميشه ؟

مهدی.
10-13-2009, 03:05 PM
تا اونجا که یادمه شما فرموده بودید که html رو بلدید! اما ... .

&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

&lt;head&gt;
&lt;meta content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;
&lt;title&gt;flash player&lt;/title&gt;
&lt;style type=&quot;text/css&quot;&gt;
.style1 {
text-align: center;
}
&lt;/style&gt;
&lt;/head&gt;

&lt;body&gt;

&lt;table cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; style=&quot;width: 100%&quot;&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td class=&quot;style1&quot;&gt;
&lt;object id=&quot;flash1&quot; data=&quot;New.swf&quot; style=&quot;width: 496px; height: 120px&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot;&gt;
&lt;param name=&quot;movie&quot; value=&quot;New.swf&quot; /&gt;
&lt;param name=&quot;quality&quot; value=&quot;High&quot; /&gt;
&lt;param name=&quot;menu&quot; value=&quot;false&quot; /&gt;
&lt;param name=&quot;wmode&quot; value=&quot;transparent&quot; /&gt;
&lt;/object&gt;
&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/table&gt;

&lt;/body&gt;

&lt;/html&gt;

به مثال بالا دقت کنید، با استفاده از کلاس و استایل، فلش پلیر به وسط انتقال یافته است.

یا حق

mk2
10-13-2009, 05:33 PM
تا اونجا که یادمه شما فرموده بودید که html رو بلدید! اما ... .

html اره ولي طراحي قالب مامبو نه .
تست ميكنم ببينم ميتونم كاريش كنم.
متشكرم.