سلام
چطور يك فايل فلش رو در مامبو به عنوان بنر قرار بدم ولينكش كنم ؟ فايل آپلود شده رو توي ليست انخاب نمياره ؟
(كد embed جواب نميده)
يا علي (ع)

سلام
چطور يك فايل فلش رو در مامبو به عنوان بنر قرار بدم ولينكش كنم ؟ فايل آپلود شده رو توي ليست انخاب نمياره ؟
(كد embed جواب نميده)
يا علي (ع)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای فلش شما نمیتونید به این صورت عمل کنید
در قسمت تنظیمات تبلیغات باید کد لود فایل فلش رو قرار بدید
یاعلی
و عليكم ...
كد رو درج كردم ولي نميشه براش لينك گذاشت كه در صفحه ديد باز بشه .
الان براي فلشي كه لينك داخلي داره چطور لينك جديد تعريف كنم؟
*- من يه موقعيت در بالاي سايت درست كردم و توي اون يه فلش وسط چين شده با لينك منتشر كردم ولي الان موقع نمايش وسط چين نيست و لينك هم نداره !!!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
سلام
شما برای لینک باید از طریق Action script در فلش اقدام کنید !
یا علی
من به اين شكل درج كردم
ولي مثلا در مامبو در ماژول مورد نظر وسط چين نمياد !کد:<embed src="flashfile.swf" width=500 height=200 quality="high" TYPE="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" loop="false" autoplay="true" pluginspage="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] </embed>
....
سلام
مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنید! در کد فلش نمیشه تعیین کرد تا اونجا که من به یاد دارم!
یا حق
سلام
[quote author=مهدی. link=topic=21936.msg115566#msg115566 date=1255388076]
مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنی
[/quote]
...
[quote author=فیروزمندان link=topic=21936.msg115464#msg115464 date=1255237895]
شما برای لینک باید از طریق Action script در فلش اقدام کنید !
[/quote]
من كه كد خودمو گذاشتم حالا دوستان به هر سبكي كه بهتره اگه ميشه كد ما رو اصلاح كنند يا كد جديد رو درج كنند ممنون ميشم.
يا حق
عزیزم، کسی نمیتونه فایل swf شما رو بهش action script بده! اینکار رو شما باید در flash انجام بدید!!! از کسی که به فلش آشنایی کامل داره تقاضا کنید براتون توضیح بده!
یا حق
[quote author=مهدی. link=topic=21936.msg115566#msg115566 date=1255388076]
مصطفی جان برای وسط چین شدن باید از style در محل مربوطه که کد را مینویسید استفاده کنید
[/quote]
آقا مهدي .
منظورم اين style كه فرموديده .!
اين چطوري تنظيم ميشه ؟
تا اونجا که یادمه شما فرموده بودید که html رو بلدید! اما ... .
به مثال بالا دقت کنید، با استفاده از کلاس و استایل، فلش پلیر به وسط انتقال یافته است.کد:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] <head> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <title>flash player</title> <style type="text/css"> .style1 { text-align: center; } </style> </head> <body> <table cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 100%"> <tr> <td class="style1"> <object id="flash1" data="New.swf" style="width: 496px; height: 120px" type="application/x-shockwave-flash"> <param name="movie" value="New.swf" /> <param name="quality" value="High" /> <param name="menu" value="false" /> <param name="wmode" value="transparent" /> </object> </td> </tr> </table> </body> </html>
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)