توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش نما کاربری و نام اعضا ؟
سلام و خسته نباشید.
ماژولی هست که آخرین عضو ها را نمایش می دهد ، حالا می خواستم که با قرار دادن گرینه ای در منوی اصلی ، نام کاربری و نام اعضا در صفحه ای نمایش داده بشه ، چه کاری رو باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید.
ahmadzadeh
10-06-2006, 04:29 PM
سلام
می تونید از این کامپوننت استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی هیچ یک را تست نکرده ام خودتون اول رو لوکال تست کنید بعد بکار ببریش
یا علی/خداحافظ
متشکرم.
com_userlist و Userlist_2_2 که نصب نمی شود.
com_userlist_xtd_116 نصب میشود اما در منوی اصلی وقتی روی لینکش کلیک می کنم پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. ر می دهد لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل را حل کنم.
sorry4uboth
10-06-2006, 08:26 PM
پیمان جان شما از چه ورژنی استفاده میکنی.(مامبو)
4.5.4 HP (4.5.3 HP که پچ 4.5.4 مامبولرن رو روش سوار کردم)
1 - com_userlist و Userlist_2_2 که پیغام Another component is already using directory: "c:\phpdev\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> t\" رو می دهند و آپلود کمپوننت تمام نشد مده
2 - 17.09.2006
radmehr
10-06-2006, 09:08 PM
این کامپوننت ها قدیمی هستن و با ورژن های جدید کار نمیکنن.
شما از این استفاده کن: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هم با 4.5.4 سازگاره هم با 4.6
متشکرم
این کامپننت هم بعد از نصب و ایجاد لینک در منوی اصلی وقتی که روی آن کلیک می کنیم پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. را می دهد.
به نظر شما مشکل از کجاست.
(من در حالت لوکال این کار رو انجام دادم)
radmehr
10-07-2006, 12:42 PM
من اینو هم رو 4.5.4 هم 4.6 تست کردم .. مشکلی نداشت!!
شما ار کدوم شبیه ساز استفاده میکنید؟
از PHPDEV استفاده می کنم؟ یعنی از اونه؟
sorry4uboth
10-07-2006, 02:50 PM
بله!
از appserv 2.4.5 استفاده کن.
با AppServ و WAMP5 و حتی روی سرور هم نصب کردم اما همچون گذشته پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. رو می دهد.
sorry4uboth
10-07-2006, 08:23 PM
پیمان جان
هم من هم آقای رادمهر روی لوکال تست کردیم جواب داد.
حتی روی 4.6
حالا شما یه کاری کن:
یه مامبوی جدا (4.5.4) روی APPSERV نصب کن.
ببین کار میده یا نه!
اینم لینک دانلود مامبو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام.
فایل شما رو دانلود کردم و در حالت لوکال نصب کردم اما بعد از نصب کامپوننت فوق و ایجاد لینک در منوی اصلی وقتی روی گزینه فوق در صفحه اصلی کلیک کردم باز هم در کمال نا باوری پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. ظاهر شد.
مشکل از چی می تونه باشه؟ ???
sorry4uboth
10-08-2006, 09:25 PM
پیمان جان اگه رو سرور داری یوزر و پسورد بده چک کنم.
یه پیشنهاد :
شما APPSERV رو دوباره نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!
**حتما بعد از uninstall فایل php.ini رو از تو فولدر WINNT (ویندوزت) پاک کن.
سلام و خسته نباشید. :D
تمام مواردی که اینجا مطرح شد رو امتحان کردم اما نتیجه نداد ، تاایکه روی نسخه انگلیسی جواب داد و با لاخره با کلی سعی و خطا مشخص شد وقتی فایل pageNavigation.php در مسیر includes رو از روی نسخه انگلیسی رو نسخه مامبولرن جایگزین می کردم همچی درست و در حالت عادی بود ;) . اومدم فایلها رو با هم مقایسه کنم که دیدم فیل مامبو لرن کد شده :-[ ، حالا سئوالم اینه که مشکلی پیش نمیاد که فایل انگلیسی جایگزین مامبولرنی باشه یا نه؟ ???
radmehr
10-09-2006, 08:28 PM
به احنمال قوی مشکلی پیش نمیاد .. ولی ...
شما این فایل pageNavigation رو هم تست کن:
ببین اگر مشکلت با این حل میشه، از این استفاده کن
در غیر اینصورت روش خودت رو در پیش بگیر.
متشکرم.
این فایل pageNavigation.php چه کاربردی داره که از طرفی توسط تیم مامبولرن کد شده و از طرفی هم اگر با فایل ورژن انگلیسیش جایگزین بشه مشکلی ایجاد نمیکنه و مهم نیست؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.