سلام و خسته نباشید.
ماژولی هست که آخرین عضو ها را نمایش می دهد ، حالا می خواستم که با قرار دادن گرینه ای در منوی اصلی ، نام کاربری و نام اعضا در صفحه ای نمایش داده بشه ، چه کاری رو باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید.

سلام و خسته نباشید.
ماژولی هست که آخرین عضو ها را نمایش می دهد ، حالا می خواستم که با قرار دادن گرینه ای در منوی اصلی ، نام کاربری و نام اعضا در صفحه ای نمایش داده بشه ، چه کاری رو باید انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
می تونید از این کامپوننت استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی هیچ یک را تست نکرده ام خودتون اول رو لوکال تست کنید بعد بکار ببریش
یا علی/خداحافظ
متشکرم.
com_userlist و Userlist_2_2 که نصب نمی شود.
com_userlist_xtd_116 نصب میشود اما در منوی اصلی وقتی روی لینکش کلیک می کنم پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. ر می دهد لطفا راهنماییم کنید که چطور این مشکل را حل کنم.
پیمان جان شما از چه ورژنی استفاده میکنی.(مامبو)
4.5.4 HP (4.5.3 HP که پچ 4.5.4 مامبولرن رو روش سوار کردم)
1 - com_userlist و Userlist_2_2 که پیغام Another component is already using directory: "c:\phpdev\www\public\1\components\com_userli st\" رو می دهند و آپلود کمپوننت تمام نشد مده
2 - 17.09.2006
این کامپوننت ها قدیمی هستن و با ورژن های جدید کار نمیکنن.
شما از این استفاده کن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم با 4.5.4 سازگاره هم با 4.6
متشکرم
این کامپننت هم بعد از نصب و ایجاد لینک در منوی اصلی وقتی که روی آن کلیک می کنیم پیغام Please Re Upload content.php from MamboLearn Team Project. را می دهد.
به نظر شما مشکل از کجاست.
(من در حالت لوکال این کار رو انجام دادم)
من اینو هم رو 4.5.4 هم 4.6 تست کردم .. مشکلی نداشت!!
شما ار کدوم شبیه ساز استفاده میکنید؟
![]()
از PHPDEV استفاده می کنم؟ یعنی از اونه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)