PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد منو با ساختار درختی

ailar_tajvidi
03-16-2010, 06:36 AM
سلام. می شه به من بگین چه جور می تونم منو با ساختار درختی در سایتم ایجاد کنم؟من plugine آن رو که sobi2 بود download کردم اما هنگام نصب پیام خطای "فایل نصبی بسته را پیدا نمی کند " می ده و نصب نمی شه :(

firoozmandan
03-18-2010, 08:57 AM
سلام

منو های زیر را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فکر میکنم منو زیر برای شما مناسب باشه :

multilevel treemenu param

this treemenu gives joomla administrator the ability to decide which joomla menu has to be displayed on the front side.

to make the things simple all it requires is joomla menu id(found at joomla menu manager). then it fetches complete structure of that menu containing all menu items and its submenu. and then displays the menu as tree.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

pnu0411
07-07-2011, 01:51 PM
قبلا از نصب از حالت زیپ درش بیار بعدا خودت زیپش کن-ممکنه فایله پسورد داشته باشه یا اینکه یه اکستنشن دیگه تو فایلت موجود باشه که باید تک تک نصب شن.یا علی