PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت ارسال نظر مثل لینک زیر

mostafa1366
04-11-2010, 07:00 PM
با عرض سلام خدمت دوستان محترم و مدیران عزیز
از زحمات و حمایت های شما بی نهایت تشکر می نمایم.
من در سایتی که با تحت جوملا بود، یک سیستم ارسال نظر دیدم. اگر لطف کنید مرا راهنمایی کنید که چه طور میتوانم چنین سیستم ارسال نظری را درست کنم، بسیار ممنون میشوم
لینک سایت این است : parsiv.ir (در قسمت ارتباط با ما)
با تشکر فراوان

** هایپرلینک اصلاح شد.

سعید
04-11-2010, 08:40 PM
سلام

برای فرم تماس با ما، ابتدا باید یک آیتم تماس ایجاد کنید. سپس در منو به اون لینک بدید.

ساختن آیتم تماس: مدیریت جوملا -> کامپوننت ها -> تماس ها -> مجموعه ها -> جدید : یک مجموعه جدید بسازید.

سپس مدیریت جوملا -> کامپوننت ها -> تماس ها -> تماس ها -> جدید : یک آیتم تماس جدید بسازید و تنظیمات رو انجام بدید و ذخیره کنید.

برای ساختن لینک در منو: مدیریت جوملا -> منوها -> منوی اصلی (Mainmenu) یا هر منوی دلخواه دیگه -> جدید -> تماس ها -> نمایش یک تماس : عنوان و نام مستعار تماس رو وارد کنید و از سمت چپ، آیتم تماس که ساختید رو انتخاب کنید. همچنین پارامترها رو در صورت نیاز تنظیم و در نهایت ذخیره کنید.

یا علی

mostafa1366
04-13-2010, 07:48 PM
با عرض سلام مجدد
یک سئوال دیگر: وقتی میخواهم یک مطلب را بفرستیم در صفحه تماس با ما، این پیغام می آید: " نمی تواند تابع ایمیل را فرخوانی نماید.."
لطفا مرا راهنمایی کنید
راستی من روی سرور مجازی کار میکنم و هنوز سایت را آپلود نکرده ام.
آیا کار کردن روی سرور مجازی باعث این مشکل شده است. همچنین همین مشکل را با سیستم ارسال نظرات joomla comment دارم. نظر ارسال نمیشود.
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان

سعید
04-13-2010, 09:11 PM
سلام

بله. به احتمال زیاد بخاطر اجرا روی سرور لوکال هست. چون معمولا بطور پیش فرض mail server نصب نمیشه.

یا علی

shadi1234
05-11-2010, 07:40 PM
دوستان وقتی از قسمت ارسال نظرات منوها را درست میکنیم بالای قسمت ارسال نظرات یک سری آیکن و نوشته هست
tel,fax ,.... اونها را چطور میشه پاک کرد .
بعدش هم چطور میشه خودارسال نظرات را به وسط صفحه منتقل کرد مال من سمت راسته .

reka
05-11-2010, 07:49 PM
سلام

دوستان وقتی از قسمت ارسال نظرات منوها را درست میکنیم بالای قسمت ارسال نظرات یک سری آیکن و نوشته هست
tel,fax ,.... اونها را چطور میشه پاک کرد .
بعدش هم چطور میشه خودارسال نظرات را به وسط صفحه منتقل کرد مال من سمت راسته .

سوالتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید.

یا علی