PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیکن کوچک در نوار آدرس

gigileh
04-16-2010, 09:58 PM
در نوار آدرس یک آیکون کوچکی نمایش داده می شود که به طور پیشفرض آیکون جوملا نمایش داده میشه چطوری میتونم آیکونش رو بردارم و آیکونی رو که دوست دارم بزارم

سعید
04-16-2010, 10:02 PM
سلام

معمولا این آیکون در پوشه images قالب با نام favicon.ico موجود هست که می تونید آیکون موردنظر خودتون رو جایگزین کنید.

یا علی

gigileh
04-17-2010, 10:32 AM
جایی رو که شما گفتی گشتم نبود

سعید
04-17-2010, 11:20 AM
سلام

آدرس سایتتون رو بفرمایید تا در این مورد راهنماییتون کنم.

یا علی

gigileh
04-17-2010, 02:43 PM
zardownload.ir

reka
04-17-2010, 04:00 PM
سلام

سایت شما فاقد این آیکون است.

در کد قالب و در تگ <head> این کد رو قرار بدید:

<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico"/>

سپس فایل favicon.ico رو در روت سایتتون قرار بدید.

یا علی

gigileh
04-18-2010, 08:46 AM
کد قالب کدوم فایله اینجا چندتا فایل پی اچ پیه کدومش یا فایل اچ تی ام ال هستش لطفا نام پوشه یا فایل رو مرحمت بفرمایید
بعد ببخشید این فایل که پسوندش ico هستش با چه نرم افزاری میشه ایجاد کردش

سعید
04-18-2010, 10:24 AM
سلام

فایل index.php قالبتون در مسیر: JOOMLA_PATH/templates/YOUR_TEMPLATE_NAME/index.php رو ببینید.

JOOMLA_PATH مسیر نصب جوملای شما و YOUR_TEMPLATE_NAME نام پوشه قالب شماست.

فایل های ico رو با برخی نرم افزار های گرافیکی می تونید بسازید.

همچنین برای تبدیل عکس موردنظرتون به فایل ico. می تونید از این سایت ها استفاده کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این سایت هم یک محیط ساخت favicon رو بصورت آنلاین در اختیار شما قرار میده:

یا علی

gigileh
04-18-2010, 11:24 AM
من توی روت سایتم یعنی همونجایی که جوملا نصبه توش ریختم اما الآن توی مرورگر چیزی نشون نمیده

reka
04-18-2010, 01:03 PM
سلام

مشکلی در اجرای کد و فایل نیست بلکه فایل ico یک فایل تهی و بی رنگ است:

یا علی