در نوار آدرس یک آیکون کوچکی نمایش داده می شود که به طور پیشفرض آیکون جوملا نمایش داده میشه چطوری میتونم آیکونش رو بردارم و آیکونی رو که دوست دارم بزارم

در نوار آدرس یک آیکون کوچکی نمایش داده می شود که به طور پیشفرض آیکون جوملا نمایش داده میشه چطوری میتونم آیکونش رو بردارم و آیکونی رو که دوست دارم بزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
معمولا این آیکون در پوشه images قالب با نام favicon.ico موجود هست که می تونید آیکون موردنظر خودتون رو جایگزین کنید.
یا علی
جایی رو که شما گفتی گشتم نبود
سلام
آدرس سایتتون رو بفرمایید تا در این مورد راهنماییتون کنم.
یا علی
zardownload.ir
سلام
سایت شما فاقد این آیکون است.
در کد قالب و در تگ <head> این کد رو قرار بدید:
سپس فایل favicon.ico رو در روت سایتتون قرار بدید.کد:<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico"/>
یا علی
کد قالب کدوم فایله اینجا چندتا فایل پی اچ پیه کدومش یا فایل اچ تی ام ال هستش لطفا نام پوشه یا فایل رو مرحمت بفرمایید
بعد ببخشید این فایل که پسوندش ico هستش با چه نرم افزاری میشه ایجاد کردش
سلام
فایل index.php قالبتون در مسیر: JOOMLA_PATH/templates/YOUR_TEMPLATE_NAME/index.php رو ببینید.
JOOMLA_PATH مسیر نصب جوملای شما و YOUR_TEMPLATE_NAME نام پوشه قالب شماست.
فایل های ico رو با برخی نرم افزار های گرافیکی می تونید بسازید.
همچنین برای تبدیل عکس موردنظرتون به فایل ico. می تونید از این سایت ها استفاده کنید:
این سایت هم یک محیط ساخت favicon رو بصورت آنلاین در اختیار شما قرار میده:کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علیکد:http://www.favicon.cc/
من توی روت سایتم یعنی همونجایی که جوملا نصبه توش ریختم اما الآن توی مرورگر چیزی نشون نمیده
سلام
مشکلی در اجرای کد و فایل نیست بلکه فایل ico یک فایل تهی و بی رنگ است:
یا علیکد:http://zardownload.ir/favicon.ico
علاقه مندی ها (Bookmarks)