توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختن فونت با تغییر زبان سایت
a_fallahi
10-31-2006, 11:27 AM
با سلام
لطفا در خصوص مورد زیر راهنمایی کنید
من با استفاده از آخرین نسخه مامبو جهت استفاده از چند زبان Nokkaew را نصب و الان با آن دارم کار می کنم .
1- با انتخاب زبان فارسی هیچ مشکلی ندارم
2- با انتخاب زبان انگلیس تاریخ مربوط به آخرین به روز رسانی در بلاگ به فارسی است [ Last Updated ( دي ۴, ۱۳۸۴, ۹:۲۹ ب.ظ ) ]
3- با انتخاب زبان عربی یا فرانسه encoding صفحه بهم می ریزد
با تشکر
radmehr
10-31-2006, 11:45 AM
در مورد تاریخ ... این یه چیز کلی در مامبو هستش و با تغییر زبان عوض نمیشه .. در مامبو فارسی تاریخ ها شمسی هستند.
در مورد encoding ... ببینید این خط تو index.php قالبتون هست . قسمت آخرش چی نوشته:
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />
<?php echo _ISO; ?> یا چیز دیگه؟
a_fallahi
11-01-2006, 05:33 AM
بله خط زیر دقیقا تو index.php قالب هست :
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />
Last Updated ( %بعدازظهر, %۰۴ %B %۱۳۸۴ )
چرا با انتخاب زبان انگلیسی تاریخ مربوط به آخرین به روز رسانی در بلاگ به فارسی است [ Last Updated ( دي ۴, ۱۳۸۴, ۹:۲۹ ب.ظ ) ] ؟
در صورتیکه باید Last Updated ( Tuesday, 31 October 2006 ) باشد برای برای زبان فرانسه نیز همینطور است !
با تشکر
firoozmandan
11-01-2006, 05:38 AM
سلام
خط مورد نظر رو با خط زير جايگزين كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه ؟
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; charset=utf-8">
يا علي
a_fallahi
11-01-2006, 11:07 AM
متاسفانه کد <meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; charset=utf-8"> را قرار دادم هیچ فرقی نکرد
با انتخاب زبان :
انگلیسی مثلا تاریخ مربوط به آخرین به روز رسانی [ Last Updated ( دي ۴, ۱۳۸۴, ۹:۲۹ ب.ظ ) ] ؟ در صورتیکه باید Last Updated ( Tuesday, 31 October 2006 ) باشد
و برای زبان فرانسه : Derni貥 mise ࠪour ( %بعدازظهر, %۰۴ %B %۱۳۸۴ ) است که مثلا باید بصورت :Ecrit par مدیر lundi, 18 septembre 2006 باشد
و برای زبان عربی : آخر تحديث ( ۰۴ دي ۱۳۸۴ , ۲۱:۲۷ ) است که مثلا باید بصورت نگارش یافته : توسط مدیر 22 جَمَاد الثَّاني 1425 , 08:30 باشد
با تشکر
iransbs
11-01-2006, 02:04 PM
برای اینکار نیاز به تغییراتی در هسته مامبو دارید.
برای هر زبان باید تابع آن را بنویسد و بعد از ست شدن cookie باید چک کنید که چه زبانی انتخاب شده تا function مورد نظر را اجرا کند.
a_fallahi
11-02-2006, 06:34 AM
با تشکر
1- برای تغییرات در هسته مامبو ، در کدامیک از فایل ها می بایست تغییرات اعمال نمود .
2- برای هر زبان آیا تابع نوشته شده آن وجود دارد ؟ در اینصورت اینک آنها را بفرمایید
3- کجا cookie را باید ست نمود
4-کجا چک کنم که چه زبانی انتخاب شده تا function مورد نظر را اجرا کند.
خواهشمندم بنا به نیاز اینجانب ، کمی بیشتر راهنمایی ام کنید
ممنون از لطفتان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.