توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جابه جایی منوها
hamidtbt
09-22-2010, 07:30 AM
سلام خسته نباشید. من یک منو موضوعات مطالب ساختم ولی رفتم پایین تمام منوها میخواهم جای اون منو را با منوی دیگری جابجا کنم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر از شما
سلام
منظور شما از جایجایی چیست؟ لطفا واضحتر مشکل خود را مطرح نمایید
موفق باشید
hamidtbt
09-22-2010, 07:51 AM
مثلا من میخواهم جای منوی ورود و خروج کاربران را با منوی آرشیو مطالب عوض کنم .یعنی منوی ورود و خروج کاربران زیر منوی آرشیو مطالب باشه . دیگه واضح تر از این نمیشه گفت.
largy
09-22-2010, 08:58 AM
ببینید در یک موقعیت نمایشی برای قرار دادن اولویت یک ماژول نسبت به یک ماژول دیگه دو راه داری:
1- اگر بخوای چند تا ماژول را به صورت کلی اولویت هاشون رو تنظیم کنی میتونی در قسمت ماژول ها در ستون "ترتیب" به صورت دلخواه از یک عدد شروع کن و اونها رو در ترتیب بنویس... به ترتیب عدد مثلا 1 بالاتر از عدد 2 و همینطور 2 بالاتر از 3 قرار میگیره. (هر ماژولی که میخوای بالای همه ی ماژول های یک موقعیت باشه باید اون رو 1 بزاری). پس دقت کن که برای هر موقعیت اولویت های جداگانه تنظیم میشه.
2- اگر بخواهی تنها در یک موقتی ماژولی را در اولویت خاصی قرار بدی، به قسمت ویرایش ماژول مورد نظر برو و قسمت " ترتیب:" می توانی اولویتت رو در بین سایر ماژول های اون قسمت انتخاب کنی.
پیروز و سر بلند باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.