سلام خسته نباشید. من یک منو موضوعات مطالب ساختم ولی رفتم پایین تمام منوها میخواهم جای اون منو را با منوی دیگری جابجا کنم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر از شما

سلام خسته نباشید. من یک منو موضوعات مطالب ساختم ولی رفتم پایین تمام منوها میخواهم جای اون منو را با منوی دیگری جابجا کنم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر از شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظور شما از جایجایی چیست؟ لطفا واضحتر مشکل خود را مطرح نمایید
موفق باشید
مثلا من میخواهم جای منوی ورود و خروج کاربران را با منوی آرشیو مطالب عوض کنم .یعنی منوی ورود و خروج کاربران زیر منوی آرشیو مطالب باشه . دیگه واضح تر از این نمیشه گفت.
ببینید در یک موقعیت نمایشی برای قرار دادن اولویت یک ماژول نسبت به یک ماژول دیگه دو راه داری:
1- اگر بخوای چند تا ماژول را به صورت کلی اولویت هاشون رو تنظیم کنی میتونی در قسمت ماژول ها در ستون "ترتیب" به صورت دلخواه از یک عدد شروع کن و اونها رو در ترتیب بنویس... به ترتیب عدد مثلا 1 بالاتر از عدد 2 و همینطور 2 بالاتر از 3 قرار میگیره. (هر ماژولی که میخوای بالای همه ی ماژول های یک موقعیت باشه باید اون رو 1 بزاری). پس دقت کن که برای هر موقعیت اولویت های جداگانه تنظیم میشه.
2- اگر بخواهی تنها در یک موقتی ماژولی را در اولویت خاصی قرار بدی، به قسمت ویرایش ماژول مورد نظر برو و قسمت " ترتیب:" می توانی اولویتت رو در بین سایر ماژول های اون قسمت انتخاب کنی.
پیروز و سر بلند باشی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)