PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی میتونه برای من جوملا نصب کنه ؟

azarfc
02-27-2011, 11:06 AM
سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار دارم با جوملا کار میکنم . لطف میکنید برای من یک جملا نصب کنید ؟

khalilonline
02-27-2011, 11:16 AM
سلام .
آره داداش مشخصاتت رو پیام خصوصی بده تا برات نصب کنم یا حق

سعید
02-27-2011, 11:31 AM
سلام.

19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء‌استفاده‌های احتمالی نخواهد داشت.

محمود مراديان
02-27-2011, 02:07 PM
نصب جوملا با ويزارد فارسي كه داره خيلي ساده و راحته . يكم تو انجمن سرچ كني ميتوني آموزشش رو پيدا كني . اگه نتوني جوملا نصب كني پس حتما تو كار كردن باهاش مشكل پيدا ميكني . يكم تلاش كني به نتيجه ميرسي .
يا حق

khalilonline
02-28-2011, 11:23 AM
مثل اینکه خوبی به شما نیومده...........
من فقط میخواستم کارشو راه بندازم.
یا حق.

مهدی.
02-28-2011, 01:11 PM
مثل اینکه خوبی به شما نیومده...........
من فقط میخواستم کارشو راه بندازم.
یا حق.

لطفاً از ارسال اسپم خودداری کنید ! کاربر این حق رو داره که انتخاب کنه که به شما رمز عبور ارسال کنه یا نکنه ! دوست گرامی سعید فقط جهت یادآوری به ایشان این قانون را یادآوری کردند که بعداً در صورت بروز احتمالی مشکل کاربر گله نکند ! فکر نمیکنم این موضوع ناراحت کننده باشه ! کمی منطقی باشیم بهتر خواهد بود !

یا حق