سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار دارم با جوملا کار میکنم . لطف میکنید برای من یک جملا نصب کنید ؟

سلام دوستان عزیز
من برای اولین بار دارم با جوملا کار میکنم . لطف میکنید برای من یک جملا نصب کنید ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام .
آره داداش مشخصاتت رو پیام خصوصی بده تا برات نصب کنم یا حق
سلام.
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوءاستفادههای احتمالی نخواهد داشت.
نصب جوملا با ويزارد فارسي كه داره خيلي ساده و راحته . يكم تو انجمن سرچ كني ميتوني آموزشش رو پيدا كني . اگه نتوني جوملا نصب كني پس حتما تو كار كردن باهاش مشكل پيدا ميكني . يكم تلاش كني به نتيجه ميرسي .
يا حق
مثل اینکه خوبی به شما نیومده...........
من فقط میخواستم کارشو راه بندازم.
یا حق.
[quote author=khalilonline link=topic=32278.msg159431#msg159431 date=1298892191]
مثل اینکه خوبی به شما نیومده...........
من فقط میخواستم کارشو راه بندازم.
یا حق.
[/quote]
لطفاً از ارسال اسپم خودداری کنید ! کاربر این حق رو داره که انتخاب کنه که به شما رمز عبور ارسال کنه یا نکنه ! دوست گرامی سعید فقط جهت یادآوری به ایشان این قانون را یادآوری کردند که بعداً در صورت بروز احتمالی مشکل کاربر گله نکند ! فکر نمیکنم این موضوع ناراحت کننده باشه ! کمی منطقی باشیم بهتر خواهد بود !
یا حق
علاقه مندی ها (Bookmarks)