PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فارسی سازی قالب

mhek
03-31-2011, 10:49 AM
سلام به همه دوستان
بنده یه قالب برای سایت موسیقی خودم فارسی کردم(اطلاعاتی از css نداشتم و با کمک فایل pdf آموزش rtl کردن فارسی کردم)
ولیکن قالب بعد اینکه بالا اوردم دیدم به هم ریخته...قالب ساده هست ولی نمیدونم چرا پس زمینه های قالب به هم ریخته(منوها همگی درست راسچین شده اند)
کسی میتونه به من کمک کنه؟؟
و اینکه همینجا خوندم قالب های جدید 2011 نیازی به راست چین کردن ندارند و rtl هستند...یعنی نیازی به تغییر درشون برای استفاده نیست؟؟؟
ممنونم...
O0

mersad
03-31-2011, 10:54 AM
دروود

همه قالب ها rtl ( راست چین ) نیستن !
نمیشه گفت نیازی نداره چون تغییراتی هر چند کم ولی لازم هست برای بومی سازی
حتماً شما در فارسی سازی جاهایی رو دقت نکردید که ...

شاد و سلامت در پناه ایزد

mhek
03-31-2011, 11:41 AM
خیلی ممنونم..
کسی میتونه به من کمک بکنه و ایراد کارم رو بگه؟؟
راستی اگر امکانش هست چند تا سایت خوب که قالب های جدید و به روز برای فروش داشته باشند بی زحمت به من معرفی کنید(قیمت هم مناسب باشه.)

torghoundy
03-31-2011, 12:28 PM
سلام
برای خرید قالب های جدید سایت های مختلف همچون جوملارت و راکت تم می تونید از از مامبولرن کمک بگیرید.

jozef2070
06-28-2011, 11:21 AM
خیلی ممنونم..
کسی میتونه به من کمک بکنه و ایراد کارم رو بگه؟؟
راستی اگر امکانش هست چند تا سایت خوب که قالب های جدید و به روز برای فروش داشته باشند بی زحمت به من معرفی کنید(قیمت هم مناسب باشه.)
دوست عزیز این هم یک سایت خوب در زمینه طراحی قالب های جوملا من خودم قبلا ازش قالب خریدم قیمتش هم مناسب هستش
شرکت طراحی خلیلان خرم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)