-
مشکل در فارسی سازی قالب
سلام به همه دوستان
بنده یه قالب برای سایت موسیقی خودم فارسی کردم(اطلاعاتی از css نداشتم و با کمک فایل pdf آموزش rtl کردن فارسی کردم)
ولیکن قالب بعد اینکه بالا اوردم دیدم به هم ریخته...قالب ساده هست ولی نمیدونم چرا پس زمینه های قالب به هم ریخته(منوها همگی درست راسچین شده اند)
کسی میتونه به من کمک کنه؟؟
و اینکه همینجا خوندم قالب های جدید 2011 نیازی به راست چین کردن ندارند و rtl هستند...یعنی نیازی به تغییر درشون برای استفاده نیست؟؟؟
ممنونم...
O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-31-2011 10:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در فارسی سازی قالب
دروود
همه قالب ها rtl ( راست چین ) نیستن !
نمیشه گفت نیازی نداره چون تغییراتی هر چند کم ولی لازم هست برای بومی سازی
حتماً شما در فارسی سازی جاهایی رو دقت نکردید که ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
خیلی ممنونم..
کسی میتونه به من کمک بکنه و ایراد کارم رو بگه؟؟
راستی اگر امکانش هست چند تا سایت خوب که قالب های جدید و به روز برای فروش داشته باشند بی زحمت به من معرفی کنید(قیمت هم مناسب باشه.)
-
-

نوشته اصلی توسط
mhek
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنونم..
کسی میتونه به من کمک بکنه و ایراد کارم رو بگه؟؟
راستی اگر امکانش هست چند تا سایت خوب که قالب های جدید و به روز برای فروش داشته باشند بی زحمت به من معرفی کنید(قیمت هم مناسب باشه.)
دوست عزیز این هم یک سایت خوب در زمینه طراحی قالب های جوملا من خودم قبلا ازش قالب خریدم قیمتش هم مناسب هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
برای خرید قالب های جدید سایت های مختلف همچون جوملارت و راکت تم می تونید از از مامبولرن کمک بگیرید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)