PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب لوکال جوملا در قسمت دیتابیس

samstar
04-11-2011, 07:10 PM
دوستان توی مراحل نصب جوملا این ارور رو میده : میگه نمی تونه تیبل jos_extension رو پیدا کنه
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم ؟
اینم ارورش :

Some errors occurred while populating the database: Table 'firstdb.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)

mersad
04-11-2011, 09:16 PM
دروود

از چه جوملای استفاده میکنید ؟
هاستینگ رایگان یا تجاری ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

samstar
04-12-2011, 07:44 AM
فعلا دارم روی لوکالم امتحان میکنم . ویندوزم هم 7 هست . با xampp هم کار میکنم .
جوملای 1.6.1 فارسی (جومینا) رو نصب کردم

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

sahama
04-13-2011, 08:10 AM
توصیه می کنم جوملای انگلیسی اصلی نسخه 1.6 رونصب کنید وبعد اگر به زبان فارسی نیاز شدید داشتید از فایل های زبان فارسی اون استفاده کنید
و توصیه دیگه اینکه برای استفاده از جوملا 1.6 صبر کنید تا یکی از تیم هایی که در این زمینه قوی تر از جومینا عمل می کنه نسخه خودش رو ارائه بده

torghoundy
04-13-2011, 02:33 PM
سلام
به تایید گفته های دوست عزیزم سهاما:
چندین بار در انجمن ذکر کردیم تا زمان انتشار جوملا 1.6 مامبولرن از پاسخ دادن به سوالات در مورد جوملا 1.6 معذوریم.
به شما هم پیشنهاد میکنم صبر کنید تا جوملای مامبوبرن منتشر بشه.

samstar
04-13-2011, 03:19 PM
بنا به توصیه شما این دفعه جوملای 1.5.23 رو از مامبولرن دانلود کردم
این دفعه این ارور رو میده

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

samstar
04-13-2011, 04:50 PM
من جوملای 1.6.1 رو از خود سایت جوملا گرفتم ونصب کردم .
فقط مشکل زبانش رو چطوری میتونم حل کنم ؟
آیا پکیج زبان فارسی وجود داره ؟
و همین طور برای راست چین کردن سایت چی کار باید بکنم ؟

از پاسخگوئیتون بسیار ممنونم

torghoundy
04-13-2011, 07:01 PM
من جوملای 1.6.1 رو از خود سایت جوملا گرفتم ونصب کردم .
فقط مشکل زبانش رو چطوری میتونم حل کنم ؟
آیا پکیج زبان فارسی وجود داره ؟
و همین طور برای راست چین کردن سایت چی کار باید بکنم ؟

از پاسخگوئیتون بسیار ممنونم

سلام
به تایید گفته های دوست عزیزم سهاما:
چندین بار در انجمن ذکر کردیم تا زمان انتشار جوملا 1.6 مامبولرن از پاسخ دادن به سوالات در مورد جوملا 1.6 معذوریم.
به شما هم پیشنهاد میکنم صبر کنید تا جوملای مامبوبرن منتشر بشه.

samstar
04-13-2011, 07:04 PM
اگر از پاسخگویی در زمینه جوملای 1.6 معذورید حداقل لطفا بگید ارور جوملای 1.5.23 رو که از مامبولرن دانلود کردم چطور برطرف کنم ؟

samstar
04-13-2011, 07:08 PM
توصیه می کنم جوملای انگلیسی اصلی نسخه 1.6 رونصب کنید وبعد اگر به زبان فارسی نیاز شدید داشتید از فایل های زبان فارسی اون استفاده کنید

چطور میتونم از فایلهای زبان فارسی استفاده کنم ؟
از کجا باید دانلودشون کنم ؟

mersad
04-13-2011, 07:37 PM
دروود

دیتابیس خودتون رو حذف کنید
و از ابتدا شروع به نصب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

torghoundy
04-13-2011, 07:57 PM
سلام
اگر زبانی به صورت رسمی منتشر شده باشه در لینک زیر موجود هست.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

samstar
04-13-2011, 08:07 PM
دروود

دیتابیس خودتون رو حذف کنید
و از ابتدا شروع به نصب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

کماکان همان ارور را می دهد

sahama
04-13-2011, 08:13 PM
نسخه ومپ خود رو عوض کنید یا اینکه از نرم افزار های مشابه استفاده کنید و نتیجه رو بگید

samstar
04-13-2011, 08:16 PM
جوملا رو که از خود سایت جوملا دانلود کردم نصب شد و کار می کنه . این نشون میده که مشکل از xampp استفاده شده نیست . درسته ؟

mersad
04-14-2011, 08:21 AM
مشکلی از جوملا نیست
شما جوملا نصب شده خودتون رو به فارسی تغییر بدید اگر نمیتونید جوملا رو دوباره نصب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

sahama
04-14-2011, 11:38 AM
خوبجوملای انگلیسی روکه نصب کرده اید
حالا فایل های جوملا فارسی رو با اون جایگزین کنید
البته به شماره نسخه دقت کنید
جوملا 1.5 فارسی بر روی جوملای 1.5 انگلیسی

samstar
04-16-2011, 08:17 PM
از دوستانی که وقت گذاشتن و کمک کردن ممنونم . جوملای روی لوکالم که درست نشد اما چون روی هاست که نصب کردم خیلی راحت و بدون درگیری نصب شد دیگه بی خیال لوکالم شدم .

negini
06-18-2011, 11:55 PM
سلام دوستان من موقع نصب مومبا و جومبا این خطاها رو میده . چیکار کنم . در ضمن از XAMPP نسخه 2.5 استفاده میکنم . در لوکال ویندوز ایکس پی . ممنون

SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 23:
- - - - - - - - - -
--
-- Table structure for table `mos_banner`
--

CREATE TABLE `mos_banner` (
`bid` int(11) NOT NULL auto_increment,
`cid` int(11) NOT NULL default '0',
`type` varchar(10) NOT NULL default 'banner',
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`imptotal` int(11) NOT NULL default '0',
`impmade` int(11) NOT NULL default '0',
`clicks` int(11) NOT NULL default '0',
`imageurl` varchar(100) NOT NULL default '',
`clickurl` varchar(200) NOT NULL default '',
`date` datetime default NULL,
`showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`editor` varchar(50) default NULL,
`custombannercode` text,
PRIMARY KEY (`bid`),
KEY `viewbanner` (`showBanner`)
) TYPE=MyISAM
= = = = = = = = = =

SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 17:
- - - - - - - - - -
-- --------------------------------------------------------

--
-- Table structure for table `mos_bannerclient`
--

CREATE TABLE `mos_bannerclient` (
`cid` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(60) NOT NULL default '',
`contact` varchar(60) NOT NULL default '',
`email` varchar(60) NOT NULL default '',
`extrainfo` text NOT NULL,
`checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out_time` time default NULL,
`editor` varchar(50) default NULL,
PRIMARY KEY (`cid`)
) TYPE=MyISAM
= = = = = = = = = =

SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 18:
- - - - - - - - - -

--
-- Table structure for table `mos_bannerfinish`
--

CREATE TABLE `mos_bannerfinish` (
`bid` int(11) NOT NULL auto_increment,
`cid` int(11) NOT NULL default '0',
`type` varchar(10) NOT NULL default '',
`name` varchar(50) NOT NULL default '',
`impressions` int(11) NOT NULL default '0',
`clicks` int(11) NOT NULL default '0',
`imageurl` varchar(50) NOT NULL default '',
`datestart` datetime default NULL,
`dateend` datetime default NULL,
PRIMARY KEY (`bid`)
) TYPE=MyISAM
= = = = = = = = = =

SQL=You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 29:
- - - - - - - - - -

البته ÷یغامها ده برابر بود که گفتم شاید همین کافی باشه

firoozmandan
06-20-2011, 08:02 AM
سلام

تلفظ صحیح mambo - joomla ==> مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)و جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)است نه ...

برای نصب در لوکال از نسخه زیر ومپ استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل باید حل بشه

یا علی