-
مشکل در نصب لوکال جوملا در قسمت دیتابیس
دوستان توی مراحل نصب جوملا این ارور رو میده : میگه نمی تونه تیبل jos_extension رو پیدا کنه
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم ؟
اینم ارورش :
کد:
Some errors occurred while populating the database: Table 'firstdb.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-11-2011 07:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نصب لوکال جوملا در قسمت دیتابیس
دروود
از چه جوملای استفاده میکنید ؟
هاستینگ رایگان یا تجاری ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
فعلا دارم روی لوکالم امتحان میکنم . ویندوزم هم 7 هست . با xampp هم کار میکنم .
جوملای 1.6.1 فارسی (جومینا) رو نصب کردم
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
-
-
توصیه می کنم جوملای انگلیسی اصلی نسخه 1.6 رونصب کنید وبعد اگر به زبان فارسی نیاز شدید داشتید از فایل های زبان فارسی اون استفاده کنید
و توصیه دیگه اینکه برای استفاده از جوملا 1.6 صبر کنید تا یکی از تیم هایی که در این زمینه قوی تر از جومینا عمل می کنه نسخه خودش رو ارائه بده
-
-
سلام
به تایید گفته های دوست عزیزم سهاما:
چندین بار در انجمن ذکر کردیم تا زمان انتشار جوملا 1.6 مامبولرن از پاسخ دادن به سوالات در مورد جوملا 1.6 معذوریم.
به شما هم پیشنهاد میکنم صبر کنید تا جوملای مامبوبرن منتشر بشه.
-
-
بنا به توصیه شما این دفعه جوملای 1.5.23 رو از مامبولرن دانلود کردم
این دفعه این ارور رو میده
کد:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
-
-
من جوملای 1.6.1 رو از خود سایت جوملا گرفتم ونصب کردم .
فقط مشکل زبانش رو چطوری میتونم حل کنم ؟
آیا پکیج زبان فارسی وجود داره ؟
و همین طور برای راست چین کردن سایت چی کار باید بکنم ؟
از پاسخگوئیتون بسیار ممنونم
-
-
[quote author=samstar link=topic=33065.msg162546#msg162546 date=1302713428]
من جوملای 1.6.1 رو از خود سایت جوملا گرفتم ونصب کردم .
فقط مشکل زبانش رو چطوری میتونم حل کنم ؟
آیا پکیج زبان فارسی وجود داره ؟
و همین طور برای راست چین کردن سایت چی کار باید بکنم ؟
از پاسخگوئیتون بسیار ممنونم
[/quote]
[quote author=torghoundy link=topic=33065.msg162524#msg162524 date=1302705227]
سلام
به تایید گفته های دوست عزیزم سهاما:
چندین بار در انجمن ذکر کردیم تا زمان انتشار جوملا 1.6 مامبولرن از پاسخ دادن به سوالات در مورد جوملا 1.6 معذوریم.
به شما هم پیشنهاد میکنم صبر کنید تا جوملای مامبوبرن منتشر بشه.
[/quote]
-
-
اگر از پاسخگویی در زمینه جوملای 1.6 معذورید حداقل لطفا بگید ارور جوملای 1.5.23 رو که از مامبولرن دانلود کردم چطور برطرف کنم ؟
-
-
[quote author=sahama link=topic=33065.msg162493#msg162493 date=1302682228]
توصیه می کنم جوملای انگلیسی اصلی نسخه 1.6 رونصب کنید وبعد اگر به زبان فارسی نیاز شدید داشتید از فایل های زبان فارسی اون استفاده کنید
[/quote]
چطور میتونم از فایلهای زبان فارسی استفاده کنم ؟
از کجا باید دانلودشون کنم ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)