PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن لینک داخلی در Domain

komeylk
04-12-2011, 04:21 AM
سلام به همه دوستان. من جوملا رو روی شبکه داخلی نصب کردم حالا میخوام به یه منو ادرس لینکشو به صورت "pc1\\" بدم تا بره داخل کامپیوتر pc1 و وارد share اون بشه

مهدی.
04-12-2011, 08:25 AM
سلام

دوست عزیز اینجا به سوالات مامبو و جوملا و اس ام اف پاسخ داده میشود ! نه سوالات در ارتباط با شبکه !! لطفاً از سوالات غیر مرتبط با سایت خودداری نمایید و سوالات خارج از محدوده فعالیتی ما را در سایتهای دیگر بیان کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

komeylk
04-17-2011, 07:23 AM
منظور منم نصب ج و م ل ا روی شبکه داخلی هست نه برنامه دیگه

مهدی.
04-19-2011, 09:13 PM
دوست عزیز نصب جوملا در لوکال آموزش داده شده است و شما باید بعد از نصب جوملا در لوکال آنرا اشتراک گذاری نمایید و این مربوط میشود به دانش شما در ارتباط با شبکه !

اگر در نصب جوملا مشکل دارید یک حرف دیگر است ! که با مطالعه آموزش نصب جوملا در لوکال مشکلتون حل خواهد شد.

ولی اگر در اشتراک گذاری آدرس لوکال هاستتون مشکل دارید موضوع متفاوت است و باید از انجمنهایی که در رابطه با شبکه همکاری میکنند کمک بگیرید.

شما باید شبیه ساز و آدرس مجازی آنرا در شبکه خود اشتراک بگذارید ! که با کمترین دانش شبکه موفق خواهید شد !!!

پیشنهاد میکنم از زامپ استفاده کنید. Xampp

هیچکس تنهاتر از خدا نیست