سلام به همه دوستان. من جوملا رو روی شبکه داخلی نصب کردم حالا میخوام به یه منو ادرس لینکشو به صورت "pc1\\" بدم تا بره داخل کامپیوتر pc1 و وارد share اون بشه

سلام به همه دوستان. من جوملا رو روی شبکه داخلی نصب کردم حالا میخوام به یه منو ادرس لینکشو به صورت "pc1\\" بدم تا بره داخل کامپیوتر pc1 و وارد share اون بشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز اینجا به سوالات مامبو و جوملا و اس ام اف پاسخ داده میشود ! نه سوالات در ارتباط با شبکه !! لطفاً از سوالات غیر مرتبط با سایت خودداری نمایید و سوالات خارج از محدوده فعالیتی ما را در سایتهای دیگر بیان کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منظور منم نصب ج و م ل ا روی شبکه داخلی هست نه برنامه دیگه
دوست عزیز نصب جوملا در لوکال آموزش داده شده است و شما باید بعد از نصب جوملا در لوکال آنرا اشتراک گذاری نمایید و این مربوط میشود به دانش شما در ارتباط با شبکه !
اگر در نصب جوملا مشکل دارید یک حرف دیگر است ! که با مطالعه آموزش نصب جوملا در لوکال مشکلتون حل خواهد شد.
ولی اگر در اشتراک گذاری آدرس لوکال هاستتون مشکل دارید موضوع متفاوت است و باید از انجمنهایی که در رابطه با شبکه همکاری میکنند کمک بگیرید.
شما باید شبیه ساز و آدرس مجازی آنرا در شبکه خود اشتراک بگذارید ! که با کمترین دانش شبکه موفق خواهید شد !!!
پیشنهاد میکنم از زامپ استفاده کنید. Xampp
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)