PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تاریخ community builder

navid_star
05-23-2011, 03:05 PM
سلام به همه استادید سایت
یه مشکل اساسی با کامپوننت community builder دارم اینکه در فیلد ثبت نام ، تاریخ تولد رو برای ثبت ایجاد کردم و اینکه این پاپ آپ تاریخ لود میشه ، پیش فرض پاپ آپ تاریخ میلادی خود کامپوننت صدا زده میشه. چطور میشه تاریخ شمسی رو تو این کامپوننت لود کنه؟

با سپاس فراوان از اساتید و دوستان خود مامبولرن

navid_star
05-24-2011, 04:55 AM
کسی نمی دونه مشکلمو ؟ :((

نوید
05-24-2011, 06:54 AM
سلام
در لینک زیر این کامپوننت به صورت شمسی ارائه شده است:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

navid_star
05-24-2011, 09:37 AM
ممنونم از شما نوید عزیز

ولی من این نسخه رو دریافت ، و نصب کردم که مشکل بزرگی در لود فایل های هسته خود CB داره و اررور زیر رو در همه جا نمایش میده :

Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in C:\xampp\htdocs\administrator\components\com_compr ofiler\plugin.foundation.php on line 1484

و اینکه در فیلدها وقتی ، فیلد تاریخ اضافه میشه در صفحه ثبت نام اصلا پاپ آپ تاریخ لود نمیشه و دسترسی به فایل های تاریخ رو اجازه نمیده و نمیشه تاریخ رو درج کرد.. اگر منو راهنمایی کنین یه دنیا ممنونتون میشم

با سپاس

maxtheme
07-24-2011, 09:37 PM
با اجازه از navid_star (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) من سوال رو کمی تغییر میدم

چگونه و در کدام فایل های comprofiler میشه تاریخ این کامپوننت رو جلالی (شمسی) کرد طوری که مشکل تاریخ از جمله تاریخ ثبت نام و آخرین بازدید و ... (هم در ادمین و هم در سایت) حل بشه.
از دوستان حرفه ای خواهشمندم یه آموزش کامل راجع به این موضوع بدن

با تشکر ویژه