-
مشکل تاریخ community builder
سلام به همه استادید سایت
یه مشکل اساسی با کامپوننت community builder دارم اینکه در فیلد ثبت نام ، تاریخ تولد رو برای ثبت ایجاد کردم و اینکه این پاپ آپ تاریخ لود میشه ، پیش فرض پاپ آپ تاریخ میلادی خود کامپوننت صدا زده میشه. چطور میشه تاریخ شمسی رو تو این کامپوننت لود کنه؟
با سپاس فراوان از اساتید و دوستان خود مامبولرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2011 03:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نمی دونه مشکلمو ؟
(
-
-
سلام
در لینک زیر این کامپوننت به صورت شمسی ارائه شده است:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
ممنونم از شما نوید عزیز
ولی من این نسخه رو دریافت ، و نصب کردم که مشکل بزرگی در لود فایل های هسته خود CB داره و اررور زیر رو در همه جا نمایش میده :
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, string given in C:\xampp\htdocs\administrator\components\com_compr ofiler\plugin.foundation.php on line 1484
و اینکه در فیلدها وقتی ، فیلد تاریخ اضافه میشه در صفحه ثبت نام اصلا پاپ آپ تاریخ لود نمیشه و دسترسی به فایل های تاریخ رو اجازه نمیده و نمیشه تاریخ رو درج کرد.. اگر منو راهنمایی کنین یه دنیا ممنونتون میشم
با سپاس
-
-
با اجازه از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من سوال رو کمی تغییر میدم
چگونه و در کدام فایل های comprofiler میشه تاریخ این کامپوننت رو جلالی (شمسی) کرد طوری که مشکل تاریخ از جمله تاریخ ثبت نام و آخرین بازدید و ... (هم در ادمین و هم در سایت) حل بشه.
از دوستان حرفه ای خواهشمندم یه آموزش کامل راجع به این موضوع بدن
با تشکر ویژه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)