توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ندادن ماژول در موقعیت
hamidm70
06-02-2011, 12:16 PM
سلام
چرا بعضی موقعیت ها هر ماژولی میزاری نمایش نمیدن ؟
من رو قالبم ?tp=1 هم گرفتم و موقعیتشم هست در قالب ولی هر نوعی ماژول میزارم کار نمیکنه ولی وقتی ?tp=1 میزنم با سایت نشونش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
torghoundy
06-02-2011, 12:34 PM
سلام
امکانش هست یک تصویر از تنظیمات ماژول بگذارید؟
hamidm70
06-02-2011, 12:42 PM
آحه هر ماژولی که میزارم نمایش نمیده هر ماژولی
فقط ?tp=1 میگیری تو اونجا نشون میده
torghoundy
06-02-2011, 01:09 PM
آحه هر ماژولی که میزارم نمایش نمیده هر ماژولی
فقط ?tp=1 میگیری تو اونجا نشون میده
دوست عزیز این رو توی پست اول هم گفتید که!
عرض کردم از صفحه تنظیمات ماژول در مدیریت یک تصویر بگذارید.
hamidm70
06-03-2011, 03:42 PM
اینم از عکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هم ماژولارو تک تک گذاشتم نمایش نداد هم با هم و همه نوعشم امتحان کردم از چند نوع اسلایدشو گرفته تا رای گیری و منو هو ...
مهدی.
06-03-2011, 07:58 PM
سلام
آدرس سایت لطفاً !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
torghoundy
06-03-2011, 08:15 PM
عرض کردم از صفحه تنظیمات ماژول در مدیریت یک تصویر بگذارید.
در ضمن این موقعیت باید در قالب شما موجود باشه، در صورت امکان آدرس سایتون رو هم قرار بدید.
hamidm70
06-04-2011, 07:54 PM
ادرس سایت
شما این لینک رو با این یکی چک کنید دقیقا متوجه خوااهید شد که مشکل من چیه
یکی این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و یکی این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
hamidm70
06-05-2011, 11:30 PM
یعنی کسی واقعا نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب اخر یک چیز پیدا شد که بچه های سایت بلد نباشن
ولی خواهشن کسی میداند بگه ببینیم جریانش چیه
torghoundy
06-06-2011, 02:32 AM
یعنی کسی واقعا نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب اخر یک چیز پیدا شد که بچه های سایت بلد نباشن
ولی خواهشن کسی میداند بگه ببینیم جریانش چیه
سلام
خیلی جالبه که اینطور فکر می کنید ، ولی حتی به خود زحمت ندادید پست های بالا رو به دقت بخونید ، چندین بار از شما خواستم از صفحه تنظیمات ماژولی که نمایش داده نمی شود یک تصویر بگذارید اما...
در ضمن در حال حاضر تمام ماژول های سایت شما که فعال هست نمایش داده میشه ، اگر فقط در یک قالب اینگونه هست ، خب مشکل از قالب هست و در ضمن شما از یک قالب تجاری استفاده می کنید.
قصدما کمک هست اما وقتی از شما درخواست میکنیم همکاری کنید تا مشکلتون حل بشه ، شما به جای اینکه جواب سوال پرسیده شده رو بدید ، مرتب میگید ماژول های سایت من نمیاش داده نمیشه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.