سلام
چرا بعضی موقعیت ها هر ماژولی میزاری نمایش نمیدن ؟
من رو قالبم ?tp=1 هم گرفتم و موقعیتشم هست در قالب ولی هر نوعی ماژول میزارم کار نمیکنه ولی وقتی ?tp=1 میزنم با سایت نشونش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
چرا بعضی موقعیت ها هر ماژولی میزاری نمایش نمیدن ؟
من رو قالبم ?tp=1 هم گرفتم و موقعیتشم هست در قالب ولی هر نوعی ماژول میزارم کار نمیکنه ولی وقتی ?tp=1 میزنم با سایت نشونش میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
امکانش هست یک تصویر از تنظیمات ماژول بگذارید؟
آحه هر ماژولی که میزارم نمایش نمیده هر ماژولی
فقط ?tp=1 میگیری تو اونجا نشون میده
دوست عزیز این رو توی پست اول هم گفتید که!نوشته اصلی توسط hamidm70 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عرض کردم از صفحه تنظیمات ماژول در مدیریت یک تصویر بگذارید.
اینم از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم ماژولارو تک تک گذاشتم نمایش نداد هم با هم و همه نوعشم امتحان کردم از چند نوع اسلایدشو گرفته تا رای گیری و منو هو ...
ویرایش توسط hamidm70 : 06-03-2011 در ساعت 03:49 PM
سلام
آدرس سایت لطفاً !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
عرض کردم از صفحه تنظیمات ماژول در مدیریت یک تصویر بگذارید.
در ضمن این موقعیت باید در قالب شما موجود باشه، در صورت امکان آدرس سایتون رو هم قرار بدید.
ادرس سایت
شما این لینک رو با این یکی چک کنید دقیقا متوجه خوااهید شد که مشکل من چیه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی کسی واقعا نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب اخر یک چیز پیدا شد که بچه های سایت بلد نباشن
ولی خواهشن کسی میداند بگه ببینیم جریانش چیه
سلامنوشته اصلی توسط hamidm70 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی جالبه که اینطور فکر می کنید ، ولی حتی به خود زحمت ندادید پست های بالا رو به دقت بخونید ، چندین بار از شما خواستم از صفحه تنظیمات ماژولی که نمایش داده نمی شود یک تصویر بگذارید اما...
در ضمن در حال حاضر تمام ماژول های سایت شما که فعال هست نمایش داده میشه ، اگر فقط در یک قالب اینگونه هست ، خب مشکل از قالب هست و در ضمن شما از یک قالب تجاری استفاده می کنید.
قصدما کمک هست اما وقتی از شما درخواست میکنیم همکاری کنید تا مشکلتون حل بشه ، شما به جای اینکه جواب سوال پرسیده شده رو بدید ، مرتب میگید ماژول های سایت من نمیاش داده نمیشه...
علاقه مندی ها (Bookmarks)