توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در حذف پوشه اینستالیشن
main25
07-06-2011, 08:52 AM
سلام دوستان محترم
میدونم این موضوع زیاد تو این انجمن بحث شده و منم تو اینترنت خیلی سرچ کردم و همه این مواردی که گفته شده انجام میدم ولی بازم مشکل دارم
مشکل من همین حذف پوشه installation هست.من فایل های داخل پوشه جوملا رو در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ریختم و خود پوشه جوملا رو در درایو c و تو وب سرویسم آدرس همین c رو دادم. مه مراحل نصب جوملا تا آخر پیش میره ولی وقتی پوشه اینستالیشن رو از فولدر جوملا پاک میکنم نمیتونم برم داخل مدیر سایت. از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم پاک میکنم که اصلا سایت رو دیگه نمیاره.
البته من در صفحه آخر این ارور رو میبینم
Warning: file_put_contents(C:\Inetpub\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php) [function.file-put-contents (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> odel.php on line 819
حالا چند تا سوال دارم.
اینconfigoration.php چیه و چه تغییراتی باید توش انجام بدم ؟
وقتی پوشه installation رو حذف میکنم چه آدرسی وارد کنم تا وارد مدیر سایت بشم؟
اگه میشه دقیق راهنمایی کنید. چون خیلی سایت دیدم اما نتونستم مشکلم رو برطرف کنم
ممنون
موفق باشید
sahama
07-06-2011, 09:07 AM
سلام از چه نرم افزاری برای ساخت سرور محلی استفاده می کنید؟
با چه آدرسی در مرورگر به صفحه نصب منتقل می شوید؟
به طور معمول با حدف \installation\index.php از انتهای آدرس وارد سایت می شوید و با افزودن administrator به انتهای اون به بخش مدیریت وارد می شوید
main25
07-09-2011, 10:26 AM
با سلام خدمت دوست گرامی
ممنون از راهنماییت
درست شد. فقط الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستمم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم و درقسمت browser کلمه localhgost رو میزنم این پیغام میاد
You are not authorized to view this page
من دوباره باید همه تنظیمات مربوط به php و mysql و همچنین نصب جوملا رو از اول انجام بدم
میشه کمک کند بگید مشکل از چیه؟
main25
07-09-2011, 10:32 AM
با سلام خدمت دوست گرامی
ممنون از راهنماییت
درست شد. فقط الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستمم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم و درقسمت browser کلمه localhgost رو میزنم این پیغام میاد
You are not authorized to view this page
من دوباره باید همه تنظیمات مربوط به php و mysql و همچنین نصب جوملا رو از اول انجام بدم
میشه کمک کند بگید مشکل از چیه؟
sahama
07-09-2011, 12:02 PM
وقتی کامپیوتر رومجددا راه اندازی می کنید باید ومپ سرور رو مجدد راه اندازی کنید نیازی به هنصب نیست تنها روی آیکن ومپ سرور کلیک کنید
main25
07-10-2011, 04:46 AM
سلام
ممنون از راهنماییتون
میشه بیشتر راهنمایی کنید
من ومپ سرور رو رو سیستمم نصب نکردم. آیا نیازی هست
چون من فقط php و تنظیمات مربوط به اون و iis و تنظیمات اون و mysql رو نصب کردم
مشکل از کجاست. من وقتی دوباره نصب میکنم مشکل ندارم و میتونم جوملا کار کنم و فقط بعد از راه اندازی سیستمم نمیتونم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه ومپ سرور رو نصب کنم بایدphph و mysql رو پاک کنم ؟
موفق باشید
sahama
07-10-2011, 05:04 AM
من حدس زدم که از ومپ استفاده می کنید چون خودتون نگفته بودید از چه نرم افزاری استفاده می کنید
متاسفانه در مورد iis هیچ اطلاعی ندارم
main25
07-10-2011, 05:21 AM
سلام
ممنون از راهنماییت
من اگه همه تنظیماتی که تا حالا انجام دادم رو کنسل کنم و از ومپ سرور استفاده کنم دیگه نیاز به تنظیم خاصی نیست؟
sahama
07-10-2011, 06:00 AM
ومپ معمولا بی دردسرترین نرم افزار برای راه اندازی سرورمحلی در ویندوز است و تقریبا هیچ تنظیم خاصی نداره
main25
07-10-2011, 06:18 AM
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت . ومپ رو نصب کردم. خیلی راحت بود.
الان چطوری جوملا رو بیارم؟ منظورم اینه که پوشه جوملا رو کجا کپی کنم. به عبارتی چطوری الان پس ازنصب ومپ سرور جوملا رو نصب کنم؟
ممنون
hamidy
07-10-2011, 06:30 AM
سلام
در مسیر c:\wamp\www کپی کنید.
آموزش نصب جوملا در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1.6_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D 8%A8%D8%A7_WampServer) هست.
در پناه حق
main25
07-10-2011, 07:29 AM
سلام
ممنون
محتویات پوشه جوملا رو درwamp/www کپی کردم
در phpmyadmin هم یک پایگاه داده ساختم
نام لوکال هاست و نام کاربری root رو کجا باید بدم؟
وقتی در ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو تایپ میکنم پیغام Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL رو میده
میشه راهنمایی کنید؟
ممنون
در ضمن پس از حذف پوشه اینستالیشن پیغام های زیر در ابتدای نصب میاد
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 1424
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 202
sahama
07-10-2011, 07:43 AM
شما پوشه installation رو قبل از انجام فرایند نصب پاک کردید یا بعد از اون؟
main25
07-10-2011, 08:36 AM
سلام.اشتباه کردم
نه هنوز در پوشه wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> instalation وجود داره. من وقتی در آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو میزنم پیغام هایی که براتون گذاشتم میاد
به عبارت بهتر وقتی محتویات پوشه جوملا رو در مسیر wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کپی میکنم و درآدرس localhost رو میزنم پیغام های ارسالی نمایش داده میشه که فکر کنم منظورش اینه که در این فایلهای php در این مسیرها خطا وجود داره میاد
mersad
07-10-2011, 09:04 AM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
main25
07-10-2011, 09:20 AM
ممنون دوست عزیز
من حالا تو مرحله دیتا بیس مشکل پیدا کردم که این پیغام میاد
Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
میشه راهنمایی کنید؟
mersad
07-10-2011, 11:36 AM
مشخصات این مرحله رو درست وارد میکنید ؟!
میزبان : localhost
نام کاربری :root
شناسه : خالی
پایگاه داده : نام دیتابیسی که ساختید رو وارد کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
main25
07-11-2011, 04:56 AM
سلام دوست عزیز
حالا ا
این پیغام رو میده.چکار کنم؟
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
sahama
07-11-2011, 05:27 AM
راحت ترین کار برای شما اینه که نسخه 2.0 از ومپ رو استفاده کنید
نسخه های بالاتر در نصب اطلاعات نمونه کمی مشکل دارند
main25
07-11-2011, 07:30 AM
ممنون دوست عزیز
من از همین ورژن استفاده کردم
الان فقط مشکل تو پایگاه داده دارم. نمیدونم چرا این ارور ها رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
sahama
07-11-2011, 07:38 AM
مشکل شما اصولا باید با استفاده از WampServer 2.0i حل بشه ولی
فایل \installation\sql\mysql\joomla.sql را باز کنید
TYPE=MyISAM را پیدا کنید و همه آنها را به ENGINE=MyISAM تغییر دهید. ذخیره کنید و مجددا مراحل نصب را پی بگیرید
با تشکر از آقای فیروزمندان
main25
07-11-2011, 08:33 AM
ممنون دوست گرامی
اون کارو انجام دادم و همه رو جایگزین کردم. فقط با پسوند unicode دخیره نکردم. فکر نکنم مشکل از این باشه
حالا یه ارور دیگه میده
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '# $Id: joomla.sql 10501 2008-07-04 23:30:20Z willebil $ CREATE TABLE `jos_' at line 1 SQL=# $Id: joomla.sql 10501 2008-07-04 23:30:20Z willebil $ CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) ENGINE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
#$id joomla فکر کنم مشکل تو این خط باشه.یه موضوع دیگه اینکه پایگاه داده من table نداره . مشکلی که نیست ؟
ممنون میشم بازم راهنمایی کنید
hvp2010
07-28-2011, 08:01 AM
باسلام من وقتی پوشه installation رو از درون هاست حذف می کنم پیغام 404 رو می ده چی کار کنم
sahama
07-28-2011, 09:39 AM
سلام
دوست عزیز موضوع شما با این تاپیک متفاوت است
برای موضوعات جدید تاپیک جدیدی رو باز کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.