-
مشکل در حذف پوشه اینستالیشن
سلام دوستان محترم
میدونم این موضوع زیاد تو این انجمن بحث شده و منم تو اینترنت خیلی سرچ کردم و همه این مواردی که گفته شده انجام میدم ولی بازم مشکل دارم
مشکل من همین حذف پوشه installation هست.من فایل های داخل پوشه جوملا رو در wwwroot ریختم و خود پوشه جوملا رو در درایو c و تو وب سرویسم آدرس همین c رو دادم. مه مراحل نصب جوملا تا آخر پیش میره ولی وقتی پوشه اینستالیشن رو از فولدر جوملا پاک میکنم نمیتونم برم داخل مدیر سایت. از wwwroot هم پاک میکنم که اصلا سایت رو دیگه نمیاره.
البته من در صفحه آخر این ارور رو میبینم
Warning: file_put_contents(C:\Inetpub\wwwroot\configuration .php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\wwwroot\installation\installer\models\m odel.php on line 819
حالا چند تا سوال دارم.
اینconfigoration.php چیه و چه تغییراتی باید توش انجام بدم ؟
وقتی پوشه installation رو حذف میکنم چه آدرسی وارد کنم تا وارد مدیر سایت بشم؟
اگه میشه دقیق راهنمایی کنید. چون خیلی سایت دیدم اما نتونستم مشکلم رو برطرف کنم
ممنون
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2011 08:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام از چه نرم افزاری برای ساخت سرور محلی استفاده می کنید؟
با چه آدرسی در مرورگر به صفحه نصب منتقل می شوید؟
به طور معمول با حدف \installation\index.php از انتهای آدرس وارد سایت می شوید و با افزودن administrator به انتهای اون به بخش مدیریت وارد می شوید
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام خدمت دوست گرامی
ممنون از راهنماییت
درست شد. فقط الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستمم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم و درقسمت browser کلمه localhgost رو میزنم این پیغام میاد
You are not authorized to view this page
من دوباره باید همه تنظیمات مربوط به php و mysql و همچنین نصب جوملا رو از اول انجام بدم
میشه کمک کند بگید مشکل از چیه؟
-
-
با سلام خدمت دوست گرامی
ممنون از راهنماییت
درست شد. فقط الان یه مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستمم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم و درقسمت browser کلمه localhgost رو میزنم این پیغام میاد
You are not authorized to view this page
من دوباره باید همه تنظیمات مربوط به php و mysql و همچنین نصب جوملا رو از اول انجام بدم
میشه کمک کند بگید مشکل از چیه؟
-
-
وقتی کامپیوتر رومجددا راه اندازی می کنید باید ومپ سرور رو مجدد راه اندازی کنید نیازی به هنصب نیست تنها روی آیکن ومپ سرور کلیک کنید
-
-
سلام
ممنون از راهنماییتون
میشه بیشتر راهنمایی کنید
من ومپ سرور رو رو سیستمم نصب نکردم. آیا نیازی هست
چون من فقط php و تنظیمات مربوط به اون و iis و تنظیمات اون و mysql رو نصب کردم
مشکل از کجاست. من وقتی دوباره نصب میکنم مشکل ندارم و میتونم جوملا کار کنم و فقط بعد از راه اندازی سیستمم نمیتونم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه ومپ سرور رو نصب کنم بایدphph و mysql رو پاک کنم ؟
موفق باشید
ویرایش توسط main25 : 07-10-2011 در ساعت 05:00 AM
-
-
من حدس زدم که از ومپ استفاده می کنید چون خودتون نگفته بودید از چه نرم افزاری استفاده می کنید
متاسفانه در مورد iis هیچ اطلاعی ندارم
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ممنون از راهنماییت
من اگه همه تنظیماتی که تا حالا انجام دادم رو کنسل کنم و از ومپ سرور استفاده کنم دیگه نیاز به تنظیم خاصی نیست؟
-
-
ومپ معمولا بی دردسرترین نرم افزار برای راه اندازی سرورمحلی در ویندوز است و تقریبا هیچ تنظیم خاصی نداره
-
-
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت . ومپ رو نصب کردم. خیلی راحت بود.
الان چطوری جوملا رو بیارم؟ منظورم اینه که پوشه جوملا رو کجا کپی کنم. به عبارتی چطوری الان پس ازنصب ومپ سرور جوملا رو نصب کنم؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)