PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا با wampserv 2

cgrapic7
07-11-2011, 07:17 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان زحمت کش جوملایی.
من از wampserv 2 برای نصب جوملا در لوکال هاست استفاده کردم که پس از وارد کردن مشخصات بانک اطلاعاتی و اینا، به مشکل زیر برخورد کردم. در صورت امکان راهنمایی کنید:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
با تشکر

mersad
07-11-2011, 09:53 PM
دروود

برای حل این مشکل باید
یا از ورژن پاییتر این برنامه استفاده کنید
یا ورژن mysql این برنامه را پائین بیاورید

شاد و سلامت در پناه ایزد

mani_bm63
07-20-2011, 05:40 PM
مشکلی داشتم در مورد جوملا. من WAMP SERVER را نصب کردم و در هنگام نصب هیچ گونه ارور نداد ولی زمانی که PHPMYADMIN را اجرا می کنم IE باز می شود ولی پیغام
Internet Explorer cannot display the webpage

را نمایش می دهد !!

مشکل از کجاست ؟

sahama
07-20-2011, 06:32 PM
از چه ورژنی از ومپ استفاده می کنید؟
برای مدیریت سایت توصیه اکید می کنم از ie استفاده نکنید

mani_bm63
07-23-2011, 03:16 PM
من از wamp server 2 استفاده می کنم. اگر از internet explorer استفاده نکنم پس از چه مرورگری باید استفاده کنم !!؟

torghoundy
07-23-2011, 04:06 PM
من از wamp server 2 استفاده می کنم. اگر از internet explorer استفاده نکنم پس از چه مرورگری باید استفاده کنم !!؟
سلام
مرورگر های زیادی نظیر google chrome,firefox,opera و عیره هستند. این موضوع مربوط به این تاپیک نمیشه ، لطفاً تاپیک جدیدی برای سوال خود باز کنید.