-
مشکل در نصب جوملا با wampserv 2
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان زحمت کش جوملایی.
من از wampserv 2 برای نصب جوملا در لوکال هاست استفاده کردم که پس از وارد کردن مشخصات بانک اطلاعاتی و اینا، به مشکل زیر برخورد کردم. در صورت امکان راهنمایی کنید:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-11-2011 07:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای حل این مشکل باید
یا از ورژن پاییتر این برنامه استفاده کنید
یا ورژن mysql این برنامه را پائین بیاورید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
مشکلی داشتم در مورد جوملا. من WAMP SERVER را نصب کردم و در هنگام نصب هیچ گونه ارور نداد ولی زمانی که PHPMYADMIN را اجرا می کنم IE باز می شود ولی پیغام
Internet Explorer cannot display the webpage
را نمایش می دهد !!
مشکل از کجاست ؟
-
-
از چه ورژنی از ومپ استفاده می کنید؟
برای مدیریت سایت توصیه اکید می کنم از ie استفاده نکنید
-
-
من از wamp server 2 استفاده می کنم. اگر از internet explorer استفاده نکنم پس از چه مرورگری باید استفاده کنم !!؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mani_bm63
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از wamp server 2 استفاده می کنم. اگر از internet explorer استفاده نکنم پس از چه مرورگری باید استفاده کنم !!؟
سلام
مرورگر های زیادی نظیر google chrome,firefox,opera و عیره هستند. این موضوع مربوط به این تاپیک نمیشه ، لطفاً تاپیک جدیدی برای سوال خود باز کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)