PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرجع-تبدیل از html به جوملا

mehrabaria
08-09-2011, 05:54 AM
سلام
تو این پست می خوایم هر کی آموزشی نکته ای در مورد تبدیل یک سایت html به جوملا داره بگذاره
لینک فیلم+آموزش ترجمه شده یا زبان اصلی+عکس و خلاصه هر نکته و ترفندی که هست من خودم این پست رو دیدم که بی ارتباط بود از انجمن های دیگه هم بود اشکال نداره

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این جا فقط لینک آموزش بگذارید دوستان سعی کنند حتی المقدور سوال نگذارند این پست جمع بندیه
مرسی

سعید
08-09-2011, 07:43 AM
سلام.

این آموزش رو مطالعه کنید: چگونه وبسایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

mehrabaria
08-10-2011, 06:23 AM
سلام.

این آموزش رو مطالعه کنید: چگونه وبسایت خود را به جوملا تبدیل کنیم؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی
سلام ممنون که تو بحث شرکت کردید
اما من منظورم این بود که سایت را کمپلیت به جوملا تبدیل کنیم
مثلا تو فوتوشاپ طراحی کردیم می خوایم به قالب تبدیل بشه
بیشتر منظورم قالب هستش

safajuy
08-10-2011, 08:19 AM
سلام ممنون که تو بحث شرکت کردید
اما من منظورم این بود که سایت را کمپلیت به جوملا تبدیل کنیم
مثلا تو فوتوشاپ طراحی کردیم می خوایم به قالب تبدیل بشه
بیشتر منظورم قالب هستش
درود
دوست عزيز برای اين كار بخش جداگانه ای وجود داره كه با امكانات آموزشی بهتری كار می كنه.
در واقع مطالب آموزشی را اونجا قرار میديم و اگر كه آموزشی در اين زمينه داريد يا به دنبال آموزشی هستيد بايد به اونجا مراجعه كنيد.
انجمن برای پشتيبانی و رفع مشكلات كاربران ايجاد شده.در صورت شركت در بخش آموزش سايت و ارائه مطالب يا بهره مندی از آن به اين (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) آدرس مراجعه كنيد
موفق باشيد