-
مرجع-تبدیل از html به جوملا
سلام
تو این پست می خوایم هر کی آموزشی نکته ای در مورد تبدیل یک سایت html به جوملا داره بگذاره
لینک فیلم+آموزش ترجمه شده یا زبان اصلی+عکس و خلاصه هر نکته و ترفندی که هست من خودم این پست رو دیدم که بی ارتباط بود از انجمن های دیگه هم بود اشکال نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این جا فقط لینک آموزش بگذارید دوستان سعی کنند حتی المقدور سوال نگذارند این پست جمع بندیه
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-09-2011 05:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام.
این آموزش رو مطالعه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام ممنون که تو بحث شرکت کردید
اما من منظورم این بود که سایت را کمپلیت به جوملا تبدیل کنیم
مثلا تو فوتوشاپ طراحی کردیم می خوایم به قالب تبدیل بشه
بیشتر منظورم قالب هستش
-
-

نوشته اصلی توسط
mehrabaria
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ممنون که تو بحث شرکت کردید
اما من منظورم این بود که سایت را کمپلیت به جوملا تبدیل کنیم
مثلا تو فوتوشاپ طراحی کردیم می خوایم به قالب تبدیل بشه
بیشتر منظورم قالب هستش
درود
دوست عزيز برای اين كار بخش جداگانه ای وجود داره كه با امكانات آموزشی بهتری كار می كنه.
در واقع مطالب آموزشی را اونجا قرار میديم و اگر كه آموزشی در اين زمينه داريد يا به دنبال آموزشی هستيد بايد به اونجا مراجعه كنيد.
انجمن برای پشتيبانی و رفع مشكلات كاربران ايجاد شده.در صورت شركت در بخش آموزش سايت و ارائه مطالب يا بهره مندی از آن به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس مراجعه كنيد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)